maritbet girişmaritbet
Eston Deniz'de 225 bin TL'ye!

Eston Deniz'de 225 bin TL'ye!

Projeye, E-5 Karayolu, Avcılar istikametinden gelen ziyaretçiler, Yakuplu -Ambarlı Liman Yolu yönlendirmesinden saptıktan sonra sağ taraftaki Yakuplu istikametinden devam edip, Shell benzin istasyonunun yanındaki yönlendirmeleri takip ederek ulaşabilirler

 

Projeye, E-5 Karayolu, Avcılar istikametinden gelen ziyaretçiler, Yakuplu -Ambarlı Liman Yolu yönlendirmesinden saptıktan sonra sağ taraftaki Yakuplu istikametinden devam edip, Shell benzin istasyonunun yanındaki yönlendirmeleri takip ederek ulaşabilirler. 
 
Eston Deniz de evi olana 12 ay tatil özelliği de 500'ün 1.5 kilometrelik sahili, su sporları merkezi önünde marina, deniz ve yeşille bütünleşen, 5.359 konuttan oluşan Eston Deniz sakinlerine 12 ay tatil hissi yaşatıyor tercih eden aileler bu projede yeşille, doğayla iç içe güvenli bir hayatı yakalayabilir. 
 
ÖNÜNDE 500 YATLIK MARİNA VAR 
 
1.5 kilometre uzunluğunda sahili ve su sporları merkezi bulunan projenin bir başka dikkat çekici I İstanbul Beylikdüzü Reşitpaşa'da 1.6 milyon metrekarelik alanda toplam 5.359 konuttan oluşan Eston Deniz'i gezerken, kendimi bir tatil beldesinde gibi hissettim. İstanbul'un karmaşasından uzakta, yüksek binaların arasında değil, denizin hemen yanı başında, bahçeli yaşama olanak tanıyan proje Eston'un da deyimiyle, "Mavi ve yeşil bir hayat" sunuyor. Yüksek binalardan kaçan, düzenli ve güvenli site ortamı içinde yaşamayı tercih eden, bahçe özlemi duyan, komşuluk ilişkilerine önem veren, çocuklarının çimlere basmasını, denizde yüzüp, balık tutmasını, kumdan kale yapıp meyveleri dalından koparmasını üzerinde yat kapasitesine sahip marina. İstanbul'da bu özelliğe sahip tek proje olan Eston Deniz'de yaşayanlar denize girmek için tatili beklemiyor, yıl boyunca suyun ve sahilin tadını çıkartıyor. Marinada yat sahiplerinin faydalanabilmesi için çok sayıda mağaza ve sosyal tesisler de yer alıyor. 
 
Müstakil tripleks, dubleks, ikiz dubleks, katlı villa, dubleks sıra evlerden oluşan projede apartman daireleri de inşa ediliyor. Eston Deniz'in ilk etabım oluşturan Yakamoz Evleri'nde 2008 yılından beri yaşam sürüyor. 
 
Yakamoz Evleri'nde 7 farklı tipte 207 bahçeli ev yer alıyor. Projenin ikinci kısmı Kalyon Evleri ise 342 bahçeli evden apartmanlardan oluşacak. Eston Deniz Kalyon Evleri'nde en yükseği 6 katlı olan apartman daireleri 225 bin TL'den ikiz dubleksler 723 bin TL'den sıralı ara dubleksler 519 bin TL'den köşe dubleksler 680 bin TL'den katlı villalar 563 bin TL'den ve müstakil tripleks villalar 1 milyon 197 binTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Daire büyüklükleri 78 ile 364 metrekare arasında değişiyor. Eston Deniz projesinde her kısmın kendine ait özel sosyal tesisi ve açık yüzme havuzları bulunuyor. Projenin en yakın takipçileri arasında pilotlar doktorlar ve beyaz yakalı kesim bulunuyor. Projeden ev almak isteyenler içinse Eston bünyesinde 18 ay vade için yüzde 0 faiz uygulanıyor. Peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden indirim yapılıyor.
 
Mimar
 
Tatil atmosferini Ege ve Akdeniz'e gitmeden 12 ay boyunca yaşamak istiyorsanız adres Eston Deniz Evleri. 1.5 milyon metrekare üzerinde 5.359 villadan oluşan dev yerleşkenin Yakamoz kısmı bitmiş ve yaşam keyifle devam ediyor. Dört adet yüzme havuzu tenis kortları basketbol sahaları ve oyun alanları ile Kalyon Evleri 342 bahçeli villasını ise 2013'te teslim ediyor. Projede apt. daireleri katlı villa sıra evler ikiz ve müstakil dubleksler ve tripleks villalar da mevcut. Çok seçenekli ve üstelik hepsi aynı keyif ve yaşam kalitesine eşit oranda sahip. Çünkü yerleşke iyi planlanmış.
 
KENDİ BAHÇENİZDE 365 GÜN KEYİF
 
İstanbul'un 1.5 kilometreliksahil şeridi ve marina olanaklarına sahip tek projesinde hemen tüm evler deniz yeşil ve güney cephe alternatifine sahip. 365 gün denize nazır salonunuz ve bahçenizde başka bir hayat vaat ediyor Kalyon Evleri. Marina ve su sporları ile Eston Deniz'de hayat size ait. Gürültüden ve trafikten yalıtılmış bir alanda her gününüz tatil atmosferinde geçebilir. Yerleşke kararlarındaki felsefenin mimari planlara da aynen yansıtıldığını görüyoruz.
 
FERAHLIĞIN İÇE YANSIMASI
 
Arazinin yön ve doğaleğimini doğru kullanan EstonYapı ekibi manzarayı tümsalonlara taşırken doğal ortamıkoruyan villalarının içmekânlarına da yerleşkedeki ferahlığı getirmiş. Villalar kütlesel olarak dışarıdan zarif içeriden 2.80 metre giriş kat yüksekliği ile son derece ferah ve geniş. Manzara cephesini sürgü cam ile yeşil terasa bağlayan salonun mutfak ile ilişkisi hem direkt hem gizli çözülmüş ki bu hassasiyeti çok fazla projede görmek olası değil. Saklama hacimlerini sabit mobilyalar ile teslim eden EstonYapı daha fazlasına ihtiyaç duyacak kullanıcılar içinde alternatif çözümler sunabiliyor. Alt kattaki çalışma odası yeşille ilişkisi ve oranları ile çok iyi bir önerme. Ama asıl 47 yıllık tecrübeyi yansıtan ise hem alt yapı hem de yapı fiziği alanındaki yatırımlar. Yani gördüklerinize değil görmediklerinize yaşarken bire bir muhatap olacağınız yapı gereklerine sahip çıkılması.
 
ARAZİYE YAPILAN YATIRIM
 
Heyelan riskini ortadan kaldırmak ve deprem sırasında oluşabilecek deformasyonları önlemek amacıyla maliyet nedeni ile Türkiye'de daha önce kullanılmayan jeoloji mühendisi kontrolünde (kiinşaat firmalarının sahadasürekli yer alan kadrolu jeoloji mühendisine de çok rastlamayız) deneyimli maden işçileri tarafından; tüm projeyi örümcek ağı misali saran yeraltı derin drenaj galerileriyle zemin çalışmasına önem veren Eston Yapı 6 aylık periyotlarla yatay ve düşey yönde zeminde bir hareket olup olmadığını testlerle kontrol edebilmekte.
 
NASIL BİR EV?
 
Açıklıklar karşılıklı havalandırmaya olanaklı yapı kabuğu çift cidar üstüne dış cepheden yalıtımlı deniz liklerısı köprüsü oluşturmayacak detayda enerji etkin tasarım kriterlerini taşıyan evler. Salondaki petek boyutları ısıtmak için gerekli enerji kadar az olduğunun kanıtı. Mutfak banyo gibi ıslak mekânların zemin duvar kaplamaları zevkli ve kaliteli.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'un can damarına bakım yolda!
  • 11.05.2014 11:43

İstanbul'un can damarına bakım yolda!

Boğaziçi Köprüsü'nde gerçekleşecek büyük bakım çalışması için geri sayım başladı ...

Marmara Park AVM 18 Ekim 2012'de kapılarını ziyaretçilere açıyor!
  • 15.10.2012 15:36

Marmara Park AVM 18 Ekim 2012'de kapılarını ziyaretçilere açıyor!

ECE Türkiye tarafından Esenyurt'ta geliştirilen Marmara Park AVM 18 Ekim 2012 Pe ...

Eston Deniz'de 225 bin TL'ye!
  • 25.05.2012 13:43

Eston Deniz'de 225 bin TL'ye!

Projeye, E-5 Karayolu, Avcılar istikametinden gelen ziyaretçiler, Yakuplu -Ambar ...

E-5 çevresi yoğun ilgi görüyor..!
  • 02.04.2012 08:50

E-5 çevresi yoğun ilgi görüyor..!

Yabancı yatırımın artması ve Türkiye’nin ekonomik gelişimi nitelikli ofis ihtiya ...