maritbet girişmaritbet
Eston Şehir’de 169 bin liraya ev sahibi olmak ister misiniz?

Eston Şehir’de 169 bin liraya ev sahibi olmak ister misiniz?

Eston yapı tarafından İstanbul bahçeşehir’de inşa edilen Eston Şehir projesinde bahçeli apartman dairelerinin fiyatları 169 bin liradan başlıyor.

Bahçeşehir bölgesinde yer alan Eston Şehir, toplam 2 bin 784 adet maksimum dört katlı ve bahçeli ev konseptinde dizayn edilmiş. Eston Yapı tarafından gerçekleştirilen Eston Şehir Projesi'nde daire büyüklükleri, 65 -371 metrekare arasında değişiyor. Eston Şehir Projesi'nde Eston Şehir bölümünde metrekare fiyatı 2 bin 700 TL olarak belirlenirken, Eston Şehir 5. Kısım'da ise 3 bin 250 TL olarak belirlendi.

Eston Şehir'de fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor

Bahçeli apartman dairelerinin fiyatlarının 169 bin ile 342 bin lira arasında olduğu Eston Şehir'de villaların fiyat aralığı ise 488 bin ile 975 bin lira arasında değişiyor.

4'üncü kısım Katlı Villalar ve 5'inci kısım İkiz Dubleks ve Müstakil Dubleks Villa projelerinde; ankastre ürünler (Mini fırın, mikro dalga, bulaşık makinesi, davlumbaz, set üstü ocak) ebeveyn yatak odası içerisinde yer alan giyinme odası dolapları, banyolarda duşakabin, otomatik bahçe sulama sistemi ve klima borulaması (2 oda için) konut satışına dahil edilerek satılıyor.

Dairelerde neler olacak?

Bu projelerde; mutfakta Lineadecor marka veya muadili mutfak dolapları, Franke veya muadili ankastre ürünler, Demsaş marka veya muadili banyo dolapları kullanılıyor. Yer döşemelerinde Çanakkale Seramik veya muadili ürünler kullanılırken, duvar döşemelerinde Vitra seramik veya muadili ürünler tercih ediliyor.  Villaların giriş parkeleri Şerifoğlu veya muadili lamine parke, üst katlarında da laminat parke kullanılıyor. Giyinme odası dolapları, ebeveyn odasında yer alıyor.  Banyolarda ise Hüpper veya muadili duşa kabinler tercih ediliyor.

Eston Şehir 3'üncü kısım Apartman Daireleri'nde ise mobilyasız ancak dekorasyonlu teslim yapılıyor. Mutfakta Lineadecor marka veya muadili mutfak dolapları, Demsaş marka veya muadili banyo dolapları kullanılırken yer döşemelerinde Çanakkale Seramik veya muadili, duvar döşemelerinde ise Vitra Seramik veya muadili ürünler tercih ediliyor. Giriş parkelerinde ise Şerifoğlu veya muadili laminat parke kullanılıyor. Çelik dış kapı kullanılıyor.

Eston Şehir iletişim bilgileri
Web: www.estonsehir.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 691 55 01

Yorum Yaz