maritbet girişmaritbet
EVvel İstanbul Projesi - İntaya İnşaat

EVvel İstanbul Projesi - İntaya İnşaat

İntaya'nın Başakşehir bölgesinde hayata geçirdiği EVvel İstanbul projesi hakkında detaylı bilgiler. Konut sahibi olmak isteyenler için özel fırsatlar ve avantajlar.

PROJE OZELLIKLERI


EVvel İstanbul projesi, modern mimarisi ve geniş yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor. Toplamda 500 adet konuttan oluşan proje, 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri ile konut sahiplerine geniş bir yaşam alanı sunuyor. Ayrıca site içerisinde spor alanları, çocuk oyun parkları ve yürüyüş yolları bulunmaktadır.

ODEME SECENEKLERI


EVvel İstanbul projesinde peşin ödeme seçeneği ile %10'luk indirim avantajından yararlanabilirsiniz. Ayrıca firma bünyesinde uygun faiz oranları ile 120 aya varan vade seçenekleri de sunulmaktadır. Bu sayede konut sahibi olmak isteyenler için ödeme kolaylığı sağlanmaktadır.

AVANTAJLARI


EVvel İstanbul projesi, lokasyonu ve sosyal olanaklarıyla dikkat çekiyor. Başakşehir bölgesinin hızla gelişen ve değer kazanan bir bölge olması, yatırım için de ideal bir seçenek sunmaktadır. Ayrıca proje içerisinde bulunan spor alanları ve yeşil alanlar sayesinde sağlıklı ve keyifli bir yaşam sürdürme imkanı sağlamaktadır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz