maritbet girişmaritbet
Felicia Evleri'nde fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor!

Felicia Evleri'nde fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor!

Kentin stresini, karmaşasını taşımayan, ses ve gürültü kirliliğinin etkilerinden uzak bir yerde, Gürpınar'ın en huzurlu ortamında konumlandırılan Felicia Evleri'nde tüm ayrıntılar konut sakinlerini mutlu etmek için tasarlandı

Felicia Evleri'nde 150 metrekare 3 oda 1 salon evler 350 bin TL'den, 50 metrekare 1 oda 1 salon evler 180 bin TL'den, 180 metrekare 4 oda 1 salon dubleksler ise 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
 
Beyazlar Grup imzasıyla inşa edilen Felicia Evleri'nin 1 ay sonra tamamlanması hedefleniyor. Kentin stresini, karmaşasını taşımayan, ses ve gürültü kirliliğinin etkilerinden uzak bir yerde, Gürpınar'ın en huzurlu ortamında konumlandırılan Felicia Evleri'nde tüm ayrıntılar konut sakinlerini mutlu etmek için tasarlandı.
 
Yüzme havuzu, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ve bir çok sosyal donatıyla dikkat çeken Felicia Evleri, 6 bin 378 metrekare arsa üzerine kuruluyor. 4 blok halinde yükselen Felicia Evleri, E-5 karayoluna 2 dakika, deniz otobüsü iskelesine ise 5 dakika mesafede yer alıyor.
 
C30 hazır beton kullanılarak hayata geçirilen Felicia Evleri, deprem yönetmeliğine uygun inşa edildi. Atatürk Havalimanı'na 20 dakika mesafede bulunan Felicia Evleri, Bakırköy, Ataköy, Beylikdüzü, Büyükçekmece gibi merkezi yerleşim alanlarına; Migros, İstanbul Outlet Park, Medicana, Dünya Göz Hastanesi,  Aquapark, Aymerkez, Beylicium, Kaya Millenium ve Carrefour gibi sağlık, eğlence ve alışveriş merkezlerine kısa sürede ulaşılabilecek konumda...
 
Felicia Evleri İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 856 00 60
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Felicia Evleri'nde fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor!
  • 20.09.2012 15:17

Felicia Evleri'nde fiyatlar 180 bin TL'den başlıyor!

Kentin stresini, karmaşasını taşımayan, ses ve gürültü kirliliğinin etkilerinden ...