maritbet girişmaritbet
Flora Suites & Office'te 36 ay 0 faiz!

Flora Suites & Office'te 36 ay 0 faiz!

34 katlı tek kuleden meydana gelen Flora Suites & Office'in ilk 9 katı ofislere ayrıldı. 370 daire ve kapalı otoparkıla Anadolu yakasında gelecek için özel bir yatırım olan Flora Suites & Office, İstanbul'un tam ortasında yükseldi

 

STC İnşaat tarafından hayata geçirilen Flora Suites & Office, finans merkezi Ateşehir'de inşa edildi. Hemen teslim, satılık/ kiralık, ofis, rezidans ve dükkanların yer aldığı Flora Suites & Office'te yüzde 30 peşin, 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.
 
 
34 katlı tek kuleden meydana gelen Flora Suites & Office'in ilk 9 katı ofislere ayrıldı. 370 daire ve kapalı otoparkıla Anadolu yakasında gelecek için özel bir yatırım olan Flora Suites & Office, İstanbul'un tam ortasında yükseldi.
 
 
Türkiye'nin ilk akıllı ev+ofis projesi olarak lanse edilen Flora Suites & Office; resepsiyon, güvenlik, fitness center, havuz, çamaşırhane, kuru temizeme, catering destekli toplantı odası, depo/arşiv/posta/kurye/kargo olanakları, kapalı otopark, ortak sekreterya, bilişim hizmetleri, konsept çarşı, restoranlar, yaşam kalitenizi arttıracak otomasyon sistemleri ile sizleri bekliyor.
 
Flora Suites & Office İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0216 574 89 66
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Flora Suites & Office'te 36 ay 0 faiz!
  • 11.11.2012 09:07

Flora Suites & Office'te 36 ay 0 faiz!

34 katlı tek kuleden meydana gelen Flora Suites & Office'in ilk 9 katı ofislere ...