maritbet girişmaritbet
Gaziantep Şahinbey'de Park Riva Projesi: Konfor ve Kalite Bir Arada

Gaziantep Şahinbey'de Park Riva Projesi: Konfor ve Kalite Bir Arada

Park İnşaat tarafından Gaziantep Şahinbey bölgesinde hayata geçirilen Park Riva projesi, modern yaşamın tüm imkanlarını sunuyor. Konforlu yaşam alanları ve kaliteli malzemelerle inşa edilen bu proje, ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

PROJE öZELLIKLERI


Park Riva projesinde yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak inşa edilen 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunmaktadır. Her dairede özel balkon ve geniş pencereler bulunmaktadır. Ayrıca, projenin çevresinde peyzaj alanları, yürüyüş parkurları ve çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar da bulunmaktadır.

öDEME SEçENEKLERI


Park Riva projesinde peşin ödeme seçeneği yanında, uygun faiz oranları ve uzun vade seçenekleri de mevcuttur. Projeden daire satın almak isteyenler için esnek ödeme koşulları sunulmaktadır.

AVANTAJLARı


Park Riva projesi, Gaziantep'in merkezi bir konumunda bulunmaktadır. Şehir hayatından uzak ancak şehre kolayca ulaşılabilir konumuyla dikkat çeken proje, konfor ve lüksü bir arada sunmaktadır. Ayrıca, proje içerisinde bulunan sosyal alanlar ve yeşil alanlar sayesinde sağlıklı ve keyifli bir yaşam sürdürmek mümkündür.

  • Etiketler:

Yorum Yaz