maritbet girişmaritbet
Gökçadır İnşaat konut projelerine odaklandı!

Gökçadır İnşaat konut projelerine odaklandı!

37 yıllık sektör tecrübesine sahip olan Gökçadır İnşaat, bir dönem sanayi tesisi yapmasına karşın son dönemlerde özellikle konut projelerine odaklandı. Anahtar teslim projelere imza atan firma, yılda yaklaşık 80-100 arasında konut teslim ediyor

37 yıllık sektör tecrübesine sahip olan Gökçadır İnşaat, bir dönem sanayi tesisi yapmasına karşın son dönemlerde özellikle konut projelerine odaklandı. Anahtar teslim projelere imza atan firma, yılda yaklaşık 80-100 arasında konut teslim ediyor.

Faaliyetlerini anlatan Gökçadır İnşaat Genel Müdürü Emre Gökçadır, butik bir proje olan Park Vital ile hedefledikleri başarıya ulaştıklarını, son projeleri Çamlık Evleri ile de sektördeki iddialarını devam ettirdiğini söyledi. İnşası süren Çamlık Evleri'nin Kayapa'da yükseldiğini belirten Gökçadır, "Kayapa'da, yepyeni bir yaşam alanı inşa ediyoruz. Yapı teknolojisinin en kaliteli ayrıntılarının buluştuğu Çamlık Evleri, kentin stresinden uzakta ve şehir hayatına bir o kadar yakın, doğayla iç içe bir proje. Uludağ Üniversitesi'ne 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na 12 dakika, İstanbul Deniz Otobüsleri iskelesine ise 30 dakika uzaklıkta" dedi.

4 blokta toplam 82 daire bulunuyor

Gökçadır, 10 bin metrekare alan üzerine toplam 15 bin metrekare kapalı alan olarak inşa edilen Çamlık Evleri'nin, 4 blokta toplam 82 daireden oluştuğunu anlattı. Çamlık Evleri'nin 650 hektar alanda tek proje olduğunu dile getiren Gökçadır, "Bir konuttan beklenilenin daha fazlasını bir araya getiriyoruz. Yüzme havuzu, yürüyüş, oyun ve dinlenme alanlarıyla, otopark problemini sorun olmaktan çıkartan bölümleriyle Çamlık Evleri'nde her ayrıntıyı düşündük. 7 bin 500 metrekare, bahçe ve sosyal alanlara ayrıldı. Projemizde 800 metrekare kapalı alana sahip market de olacak" diye konuştu.

2+1, 3+1 4+1, 5+1 dubleks, 4+1 dubleks ve 2+1 dubleks seçeneklerinin yer aldığı projede deprem güvenliği için radye-jeneral temel sistemi ve yönetmeliğe uygun birinci sınıf malzeme kullandıklarını söyleyen Gökçadır, dairelerin yüzde 60'ının satıldığını ve teslimatların önümüzdeki yılın yapılacağını vurguladı.

"Sahil yörelerinde yeni projeler yapacağız"

Anahtar teslim projeler hayata geçirdiklerinin altını çizen Emre Gökçadır, "Bir dönem sanayi tesisi yapmamıza karşın son yıllarda konut projelerine odaklandık. Çok konut değil, kaliteli konut üretmeyi hedefliyoruz. Yıllık konut teslim sayımız 80-100 arasında değişiyor. Bursa'da faaliyet göstermemize karşın önümüzdeki dönemde Ayvalık gibi sahil yörelerinde de projeler düşünüyoruz. 2012'de bir önceki yıla oranla projelerde yüzde 10 artış kaydettik. Bu yıl da aynı oranda artış bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çamlık Evleri Bursa fiyat listesi! 104 bin TL'ye 2+1!
  • 18.09.2013 17:22

Çamlık Evleri Bursa fiyat listesi! 104 bin TL'ye 2+1!

Yüzde 25'i peşin, geri kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredili ödemenin yapı ...

Gökçadır İnşaat konut projelerine odaklandı!
  • 18.09.2013 16:27

Gökçadır İnşaat konut projelerine odaklandı!

37 yıllık sektör tecrübesine sahip olan Gökçadır İnşaat, bir dönem sanayi tesisi ...

Park Vital Residence'te 2+1'ler 185 bin lira
  • 13.09.2011 10:23

Park Vital Residence'te 2+1'ler 185 bin lira

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Park Vital Residence'de daireler 185 bin lirad ...