maritbet girişmaritbet
Güneşli Konutlar: Mar Yapı'nın İstanbul'da Yükselen Lüks Konut Projesi

Güneşli Konutlar: Mar Yapı'nın İstanbul'da Yükselen Lüks Konut Projesi

Mar Yapı tarafından İstanbul Avrupa / Güneşli bölgesinde inşa edilen Güneşli Konutlar projesi hakkında detaylı bilgiler. Proje özellikleri, ödeme seçenekleri ve avantajları.

PROJE OZELLIKLERI


Güneşli Konutlar, modern mimarisi ve geniş sosyal olanaklarıyla dikkat çeken bir konut projesidir. Projede yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak inşa edilmiş geniş ve ferah daireler bulunmaktadır. Ayrıca site içerisinde yeşil alanlar, yürüyüş yolları, spor alanları ve çocuk oyun alanları gibi birçok sosyal aktivite imkanı sunulmaktadır.

ODEME SECENEKLERI


Güneşli Konutlar projesinde peşinat ve banka kredisi seçeneklerinin yanı sıra cazip ödeme planları da bulunmaktadır. Kişiye özel ödeme seçenekleri ile konut sahibi olmak artık daha kolay hale gelmektedir.

AVANTAJLAR


Güneşli Konutlar projesinde konforlu ve güvenli bir yaşam alanı sunulmaktadır. Ayrıca projenin merkezi konumu sayesinde çevresinde birçok alışveriş merkezi, okul, hastane ve toplu taşıma durakları bulunmaktadır. Bu dairelerde yaşayanlar hem şehir hayatının tüm imkanlarına yakın hem de sakin bir yaşam sürme avantajına sahip olmaktadır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz