maritbet girişmaritbet
İdealist Cadde’de fiyatlar 286 bin TL’den başlıyor!

İdealist Cadde’de fiyatlar 286 bin TL’den başlıyor!

Emlak GYO ve İdealist GYO tarafından hayata geçirilen İdealist Cadde, son yılların en popüler ilçelerinden Şile’de yükseliyor.

Şile'nin yazlık konsepte uygun mimari yapısı göz önüne alarak oluşturulan İdealist Cadde, alçak katlı mimarisi ile dikkat çekiyor. Proje içerisinde 45 konut ve 13 ticari üniteye yer veriliyor.

1+1'den 5+1'e kadar çeşitlendirilen konutlar 65 metrekare ile 323 metrekare arasında değişiyor. Ticari üniteler ise eczane, AVM, market, sosyal tesis, fitness merkezi gibi sosyal alanları da içine alan çeşitli dükkanlardan oluşuyor.

Ön taleplerin alınmaya başladığı projede şimdiden konutların yarısı satılmış durumda.

Özellikle yaz turizmi için tercih edilen yerlerden olan Şile, projelerinde yer verdiği konutlarda da bunu göz önünde bulunduruyor. İster yatırım için ister oturum için ev sahibi olmak isteyenlerin tercih edeceği İdealist Cadde'de fiyatlar şu şekilde değişiklik gösteriyor:

  • 1+1 daireler 286 bin TL'den başlayan fiyatlarla,
  • 2+1 daireler 407 bin TL'den başlayan fiyatlarla,
  • 3+1 daireler 721 bin TL'den başlayan fiyatlarla,
  • 4+1 daireler 996 bin TL'den başlayan fiyatlarla,
  • 5+1 daireler ise 1 milyon 662 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor.

60 ay sıfır faiz

Şehir hayatından kurtulup nefes almak isteyenlerin en yakın noktalarından Şile'de yeşil ve mavi ile iç içe inşa edilen İdealist Cadde, bu ayrıcalıklar içerisinde alıcıları için cazip ödeme planları oluşturuyor. Yüzde 20  peşinat ile 12'inci ve 24'üncü aylarda yapılacak yüzde 15'lik bir ara ödeme ile kalan kısım için 60 ay 0 faizle vadelendirme yapılan projede peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Henüz inşaatı devam eden projenin Temmuz 2020'de teslim edilmesi öngörülüyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz