maritbet girişmaritbet
İstanbul Beykent Kılıç Kent Projesi | Kılıç İnşaat

İstanbul Beykent Kılıç Kent Projesi | Kılıç İnşaat

İstanbul Avrupa Beykent bölgesinde yükselen Kılıç Kent projesi hakkında detaylı bilgiler. Kılıç İnşaat güvencesiyle hayalinizdeki evi sahip olmak için fırsatı kaçırmayın.

PROJE OZELLIKLERI


Kılıç Kent projesi, modern mimarisi ve geniş sosyal olanaklarıyla dikkat çekiyor. Toplamda 500 konuttan oluşan projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, spor salonu ve açık yüzme havuzu gibi pek çok sosyal aktivite imkanı sunmaktadır.

ODEME SECENEKLERI


Kılıç Kent projesinde, peşin ödeme veya banka kredisi ile ödeme seçenekleri bulunmaktadır. %20 peşinat ile kalan tutarı banka kredisiyle ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz. Ayrıca firma bünyesinde sağlanan ödeme kolaylıkları ile de avantajlı bir şekilde ev sahibi olabilirsiniz.

AVANTAJLAR


Kılıç Kent projesinde ev sahibi olmanın birçok avantajı bulunmaktadır. Projede yer alan sosyal aktiviteler sayesinde ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca merkezi konumuyla şehir içi ulaşım kolaylığı sağlar ve yatırım potansiyeli yüksektir. Kılıç İnşaat güvencesiyle hayalinizdeki evi sahip olmak için fırsatı kaçırmayın.

  • Etiketler:

Yorum Yaz