maritbet girişmaritbet
İstanbul Kadıköy'de Lüks ve Modern Konutlar: Burç Sitesi

İstanbul Kadıköy'de Lüks ve Modern Konutlar: Burç Sitesi

Çakırkaya Yapı tarafından İstanbul Anadolu'nun gözde bölgesi Kadıköy'de inşa edilen Burç Sitesi, modern yaşamın tüm konforunu sunuyor. Proje hakkında detaylı bilgi için hemen tıklayın!

PROJE OZELLIKLERI


Burç Sitesi, toplamda 100 adet lüks konuttan oluşmaktadır. Her bir konut geniş ve ferah tasarımıyla dikkat çekerken, ultra modern iç mekanlarla donatılmıştır. Site içerisinde yer alan sosyal donatılar arasında açık yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar bulunmaktadır.

öDEME SEçENEKLERI


Burç Sitesi'nde peşin ödeme seçeneği ile cazip indirimlerden yararlanabileceğiniz gibi; ayrıca banka kredisi ile de konut sahibi olma imkanına sahipsiniz. Esnek ödeme seçenekleri ve uygun faiz oranları ile konut sahibi olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

AVANTAJLARı


Burç Sitesi, konumu ve sunduğu olanaklar ile yatırım değeri yüksek bir proje olarak dikkat çekmektedir. Ayrıca, şehrin merkezi noktalarına yakın olması ve kolay ulaşım imkanlarıyla da yaşamınızı kolaylaştırıyor. Güvenli ve huzurlu bir yaşam için Burç Sitesi doğru tercih olacaktır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz