maritbet girişmaritbet
İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. Atabek Konutları Projesi - Silivri İstanbul Avrupa

İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. Atabek Konutları Projesi - Silivri İstanbul Avrupa

İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. tarafından Silivri'de inşa edilen Atabek Konutları projesi hakkında detaylı bilgiler. Proje özellikleri, ödeme seçenekleri ve avantajları.

PROJE OZELLIKLERI


Atabek Konutları, modern mimarisi ve kaliteli malzemeleri ile dikkat çeken bir proje olarak ön plana çıkmaktadır. Toplamda 100 adet konuttan oluşan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca, projenin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar yer almaktadır.

ODEME SECENEKLERI


Atabek Konutları projesinde peşin ödeme seçeneği ile %10 indirim avantajı sunulmaktadır. Ayrıca, firma bünyesinde uygun faiz oranlarıyla kredi imkanı da bulunmaktadır. Taksit seçenekleri ile ödeme kolaylığı sağlanmaktadır.

AVANTAJLAR


Atabek Konutları projesi, Silivri'nin huzurlu ve doğa ile iç içe bir bölgesinde yer almaktadır. Şehir gürültüsünden uzak, temiz havası ve yeşil alanları ile sağlıklı bir yaşam sunmaktadır. Ayrıca, projenin sosyal olanakları sayesinde konforlu bir yaşam sürdürme imkanı sunmaktadır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz