maritbet girişmaritbet
İzmir Bayraklı'da Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından inşa edilen Çiçek Plaza Projesi

İzmir Bayraklı'da Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından inşa edilen Çiçek Plaza Projesi

Çiçek Plaza projesi, İzmir Bayraklı bölgesinde modern mimarisi ve geniş sosyal olanakları ile dikkat çeken bir konut projesidir. Bu makalede proje özellikleri, ödeme seçenekleri ve avantajları hakkında detaylı bilgiler verilecektir.

PROJE OZELLIKLERI


Çiçek Plaza projesi, 2 blok halinde toplamda 150 daireden oluşmaktadır. Her daire, modern tasarımı ve yüksek kaliteli malzemeleri ile konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Proje içerisinde açık ve kapalı otopark, fitness merkezi, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi birçok sosyal olanak bulunmaktadır.

öDEME SEçENEKLERI


Çiçek Plaza projesinde peşinat ve vade farkı olmak üzere farklı ödeme seçenekleri sunulmaktadır. Ayrıca banka kredisi ile de konut sahibi olma imkanı bulunmaktadır.

AVANTAJLARı


Çiçek Plaza projesinin en büyük avantajı, konumu ve sunduğu sosyal olanaklardır. Merkezi bir konumda yer alan proje, çevresindeki alışveriş merkezlerine, hastanelere, okullara ve toplu taşıma duraklarına kolay erişim imkanı sunmaktadır. Ayrıca, geniş peyzaj alanları ve yeşil alanları ile doğayla iç içe bir yaşam sunmaktadır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz