maritbet girişmaritbet
İzmir Seferihisar Luwi Residence Projesi: Konfor ve Estetiği Buluşturan Bir Yaşam Alanı

İzmir Seferihisar Luwi Residence Projesi: Konfor ve Estetiği Buluşturan Bir Yaşam Alanı

Antik Group İnşaat firmasının İzmir Seferihisar bölgesinde inşaatını gerçekleştirdiği Luwi Residence projesi, konforlu ve estetik bir yaşam alanı sunmaktadır. Proje özellikleri, ödeme seçenekleri ve avantajları hakkında detaylı bilgiyi buradan bulabilirsiniz.

PROJE OZELLIKLERI


- Luwi Residence, modern mimari tasarımı ve yüksek kaliteli malzemeler ile inşa edilmiş lüks dairelerden oluşmaktadır. - Her dairede özel balkon ve teras alanları bulunmaktadır. - Site içerisinde açık ve kapalı havuz, spor salonu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları gibi sosyal olanaklar mevcuttur. - 24 saat güvenlik ve kapalı otopark hizmeti sunulmaktadır.

ODEME SECENEKLERI


- Luwi Residence projesinde peşin ödeme seçeneği ile %10 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz. - Ayrıca 36 ay vade farksız taksit imkanı da sunulmaktadır. - Banka kredisi kullanarak daire sahibi olma seçeneği bulunmaktadır.

AVANTAJLAR


- Seferihisar'ın merkezi konumunda yer alan Luwi Residence, şehir yaşamının karmaşasından uzakta huzurlu bir yaşam sunmaktadır. - Doğa ile iç içe bir yaşam sürmek isteyenler için ideal bir tercihtir. - Yüksek kira getirisi potansiyeli ile yatırım yapmak isteyenler için de cazip bir seçenektir.

  • Etiketler:

Yorum Yaz