maritbet girişmaritbet
İzmir Urla'da Yükselen Lilyum Premium Evleri: Modern ve Konforlu Yaşamın Adresi

İzmir Urla'da Yükselen Lilyum Premium Evleri: Modern ve Konforlu Yaşamın Adresi

Unique Peninsula firmasının İzmir Urla bölgesinde inşa ettiği Lilyum Premium Evleri projesi, modern yaşam standartlarına uygun konforlu ve şık daireler sunmaktadır. Detaylı bilgi için hemen tıklayın!

PROJE öZELLIKLERI


Lilyum Premium Evleri, detaylı düşünülmüş mimarisi ve modern tasarımıyla dikkat çekmektedir. Projede yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, kamelyalar ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Ayrıca daireler geniş ve ferah kullanım alanlarıyla yaşam alanınızı daha keyifli hale getirecek şekilde tasarlanmıştır.

öDEME SEçENEKLERI


Lilyum Premium Evleri projesinde peşin ödeme seçeneği yanı sıra banka kredisi ile ödeme imkanı da bulunmaktadır. Ayrıca firma bünyesinde sunduğu uygun vade farklarıyla daire sahibi olmayı daha kolay hale getirmektedir.

AVANTAJLARı


Lilyum Premium Evleri'nin en önemli avantajları arasında konumu ve sunduğu olanaklar yer almaktadır. İzmir'in gözde bölgesi Urla'da yer alan proje, denize yakınlığı ve doğayla iç içe konumuyla dikkat çekmektedir. Ayrıca modern yaşam standartlarına uygun olarak tasarlanmış daireler, konforlu bir yaşam sürmek isteyenler için ideal bir seçenektir.

  • Etiketler:

Yorum Yaz