maritbet girişmaritbet
Karaman Biay Konutları - Bifa Aygün İnşaat

Karaman Biay Konutları - Bifa Aygün İnşaat

Karaman Merkez'de Bifa Aygün İnşaat tarafından hayata geçirilen Biay Konutları projesi hakkında detaylı bilgiler. Proje özellikleri, ödeme seçenekleri ve avantajları.

PROJE öZELLIKLERI


Biay Konutları, modern mimarisi ve şık tasarımıyla dikkat çeken 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Her dairede geniş balkon, ebeveyn banyosu ve ankastre mutfak bulunmaktadır. Ayrıca, site içerisinde yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, spor alanları ve açık otopark yer almaktadır.

öDEME SEçENEKLERI


Biay Konutları projesinde peşin ödeme avantajı ve banka kredisi ile ödeme seçenekleri sunulmaktadır. Peşin ödemelerde %10 indirim uygulanmaktadır. Banka kredisi ile ödemelerde ise uygun faiz oranları ve esnek ödeme planları müşterilere sunulmaktadır.

AVANTAJLARı


Biay Konutları, konumu ve modern tasarımıyla dikkat çeken bir proje olup, yatırım potansiyeli yüksek bir konumdadır. Ayrıca, site içerisindeki sosyal alanlar ve yeşil alanlar sayesinde yaşam kalitesi yüksek bir yaşam sunmaktadır. Güvenli bir site içerisinde modern bir yaşam sürmek isteyenler için ideal bir seçenektir.

  • Etiketler:

Yorum Yaz