maritbet girişmaritbet
Kemer Country Su Evleri doğayı ve lüksü bir araya getiriyor!

Kemer Country Su Evleri doğayı ve lüksü bir araya getiriyor!

Demirören Grup tarafından hayata geçirilen Kemer Country Su Evleri İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi’nde hayata geçiriliyor.

Demirören Grup tarafından inşa edilen Kemer Country Su Evleri İstanbul’da Eyüpsultan İlçesi’nin Göktürk Mahallesi’nde yükseliyor. Kemer Country Su Evleri 30 blokta 42 villa olacak şekilde tasarlanıyor.

Kemer Country Su Evleri’nde villalar 187 ila 544 metrekare arasında büyüklükten oluşuyor. Projede villalar 4+2, 5+2 ve 6+2 şeklinde oluşuyor. Ayrıca, her villanın geniş terası ve kendine ait bahçesi de bulunuyor.

Modern mimari tasarımları, geniş yeşil alanları ve güvenli ortamıyla dikkatleri üzerine çeken Kemer Country Su Evleri sessiz ve huzurlu bir yaşam arayanlar için ideal bir seçenek olarak sunuluyor.

Ormanlık alanların arasında yükselen Kemer Country Su Evleri, içerisinde bulundurduğu peyzaj alanları ile yeşilin ve doğanın tadını çıkarmak isteyenler için şehrin merkezinde, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor.

Kafe ve restoranların olduğu İstanbul Caddesi’ne yakın bir konumda bulunan Kemer Country Su Evleri’nde tenis kortları, yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ve 7/24 izlenen kameralı güvenlik hizmeti de bulunuyor. Ayrıca site içerisinde özel olarak tasarlanmış bir sosyal kulüp de bulunuyor.

2 milyon 500 bin USD’den başlayan fiyatlar!

Kemer Country Su Evleri projesinde 4+2 villalar 2 milyon 500 bin USD’den, 5+2 villalar 3 milyon 800 bin USD’den, 6+2 villalar 4 milyon 700 bin USD’den başlayan fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

Kemer Country Su Evleri nerede?

Proje Kemer Country Golf Kulübü ve Göktürk Metro istasyonuna 5 dakka uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca İstanbul Havalimanı’na 16 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 17 km uzaklıkta konumlanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz