maritbet girişmaritbet
Kişiye özel ödeme seçenekleriyle "Ovalife"

Kişiye özel ödeme seçenekleriyle "Ovalife"

MZB İnşaat tarafından hayata geçirilen Ovalife, 435 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlarına devam ediyor.

Ovalife, MZB İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Ovalife, 156 adet daireden meydana geliyor. Ovalife projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire tipleri bulunuyor. Ovalife teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Ovalife satılık daire büyüklükleri 130 metrekare ile 325 metrekare arasında değişiyor.

Forum Ankara AVM'ye 1 dakika mesafede bulunan proje, Esenboğa Havalimanı'na 15 dakika, Etlik Şehir Hastaneleri'ne 7 dakika mesafede konumlandırılıyor. 21 katlı olarak tasarlanan Ovalife Ankara'da çocuk oyun alanları, hamamlar, kamelya, güvenlik, kapalı yüzme havuzu, otopark gibi imkanlar konut sahiplerine sunuluyor.

Her dairenin kendine özel, 13 ile 20 metrekare arasında değişen büyüklükte kış odaları da bulunuyor. Ankastre beyaz eşyalarla beraber teslim edilecek olan Ovalife; merkezi ısıtma sistemi, ısı pay ölçer ve akıllı ev sistemi ile tasarlanıyor.

Ovalife Ankara satılık daire fiyatları 435 bin TL ile 1 milyon 150 bin TL arasında değişiyor. Projedeki ödemeler ise kişiye özel farklılık gösteriyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kişiye özel ödeme seçenekleriyle "Ovalife"
  • 02.02.2017 15:15

Kişiye özel ödeme seçenekleriyle "Ovalife"

MZB İnşaat tarafından hayata geçirilen Ovalife, 435 bin TL'den başlayan fiyatlar ...