maritbet girişmaritbet
Konutta 2+1+AVM dönemi başlıyor!

Konutta 2+1+AVM dönemi başlıyor!

‘Konut’ kelimesinin anlamı özellikle son birkaç yıldan bu yana artan marka konut projeleriyle boyut değiştirdi.

Yüzme havuzu, spor merkezi, otel konforunda resepsiyon hizmetleri yeni nesil konut projeleri ile artık standart hale gelirken, özel hizmet kurgusunu ‘bir tık' öne çıkaran projeler ise daha çok dikkati çekiyor.

Alıcı artık evinin, yaşam kalitesini artırmasının yanında, sosyal olarak da kendisini tatmin etmesini istiyor.
Konut alıcısının geçmişte yalnızca evin güneş alıp almadığı, iklimlendirme ve tesisat sistemi, lokasyon gibi özelliklerle ev aldığın anımsatan İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, bu durumun artık değiştiğini, alıcının kriterlerini bir hayli yükselttiğini kaydetti.

Özkan Özçelik

Özçelik, Başkent'in en yüksek konut kulesi One Tower Diplomatique'i “ev sahiplerinin her türlü konfora kavuşabilirken, diğer projelerden de farklı özelliklere sahip olabilmeleri” yolunda kurguladıklarını ifade ederek, “One Tower Diplomatique'de yaşamını sürenler, yalnızca ev sahibi olmayacak. Aynı zamanda kentin yeni buluşma noktası One Tower AVM de evlerinin bir parçası haline gelecek. Üstelik konutlardan One Tower AVM'ye doğrudan bir asansörle inebilmek mümkün. Kulenin en üstünde yaşayanlar dakikalar içinde, AVM'ye inerek keyifli zaman geçirme olanağı bulabilecek.”

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ 40 şehirde 531 gayrimenkulu satışa çıkarıyor
  • 19.12.2025 11:27

TOKİ 40 şehirde 531 gayrimenkulu satışa çıkarıyor

TOKİ 89 konut ve 442 iş yerini açık artırma ile satışa çıkarıyor. ...

Artaş Holding, 3 yeni projesinde satışlara başladı
  • 17.12.2025 12:16

Artaş Holding, 3 yeni projesinde satışlara başladı

Kurulduğu ilk günden itibaren “Kalite, Güven ve Memnuniyet” odaklı projeler üret ...

İstanbul Başakşehir'de 40 konut için müzayede yapılıyor
  • 16.12.2025 16:49

İstanbul Başakşehir'de 40 konut için müzayede yapılıyor

İstanbul Başakşehir’de 40 konut için yapılacak müzayede 23 Aralık tarihinde TOKİ ...

Kasım ayında ipotekli konut satışları 21 bin 499 olarak gerçekleşti
  • 16.12.2025 10:53

Kasım ayında ipotekli konut satışları 21 bin 499 olarak gerçekleşti

Kasım ayında ipotekli satış yüzde 1,4 düşerek 21 bin 499 adet oldu. Ocak - Kasım ...

Türkiye genelinde Kasım ayında 141 bin 100 konut satıldı
  • 16.12.2025 10:12

Türkiye genelinde Kasım ayında 141 bin 100 konut satıldı

Türkiye genelinde konut satışları Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre ...

Orhangazi'de hak sahipleri evlerine kavuştu
  • 12.12.2025 18:11

Orhangazi'de hak sahipleri evlerine kavuştu

TOKİ tarafından Bursa Orhangazi Arapzade Mahallesi'nde yapımına başlanan 168 sos ...