maritbet girişmaritbet
Koordinat Çayyolu görücüye çıktı

Koordinat Çayyolu görücüye çıktı

Ankara inşaat sektörünün yakından tanıdığı firmalardan olan YP İnşaat’ın yeni projesi “Koordinat Çayyolu” görücüye çıktı.

Koordinat Çayyolu projesinin Başkent Ankara'nın en gözde yerleşim yerlerinden Ümitköy'de hayata geçirildiğinin altını çizen YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, projenin lansman öncesinde büyük ilgi gördüğünü, satın alma ön taleplerinin ciddi oranda oluştuğunu ifade etti.

Bu başarının altında ‘güven' unsurunun oldukça katkısı olduğunu belirten Çankaya, “YP İnşaat olarak uzun yıllardan bu yana hayata geçirdiğimiz projelerde asla ödün vermediğimiz titiz işçiliğimiz ve kalite çizgimizin, alıcı nezdinde çok güzel yansımaları oldu. Güveni her şeyin üzerinde tutmamız, hayata geçirdiğimiz her projenin büyük ilgi görmesini sağladı. Yeni projemiz Koordinat Çayyolu da konut alıcısının oldukça dikkatini çekti. Projede YP İnşaat imzası olduğunu görenlerin, satışlar başlamadan yerini ayırtabilmek için sürekli projeyi sormasının mutluluğunu yaşadık. Artık ön lansman için talep toplama sürecine başladık. Bu güvene layık olabilmek için çalışmaya devam ediyoruz” dedi. 

Koordinat Çayyolu

Çankaya, Emlak Konut GYO hasılat paylaşım modeli ile yürütülen Koordinat Çayyolu projesinde herkesin kendini bulacağı bir alternatifin yer aldığını ifade ederek, şunları söyledi:

“ACE Mimarlık tarafından projelendirilen Koordinat Çayyolu, hem yatay hem de dikey yaşam için kurgulanmış mimarisi ile toplam 427 konutun yer aldığı bir proje. Koordinat Çayyolu'nda, 1+1 teraslı özel dairelerden, 5+1 dublekslere kadar çok sayıda alternatif bir arada bulunduğu için alıcılara oldukça fazla seçenek sunuyoruz. Yüksek konumu itibariyle, zemin katlarda bile izlenebilecek eşsiz Ankara manzarasının yanı sıra, konut sahipleri, gürültü kirliliğinden uzak, temiz havaya sahip, kolay ulaşım sağlanabilen nezih bir lokasyonda kaliteli bir yaşama kavuşacak. YP İnşaat kalitesi ve Emlak Konut GYO güvencesini bir araya getiren Koordinat Çayyolu, tamamlandığında bölgenin yeni sembollerinden biri olacak."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut GYO AŞ'nin yeni Genel Müdürü Yasir Yılmaz oldu
  • 11.07.2024 16:40

Emlak Konut GYO AŞ'nin yeni Genel Müdürü Yasir Yılmaz oldu

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem, genel müdürlük görevini 17 yıldır Eml ...

Emlak Konut 4 alternatif kampanyasının reklam filmi yayında!
  • 30.05.2024 14:08

Emlak Konut 4 alternatif kampanyasının reklam filmi yayında!

Emlak Konut GYO, çoğunluğu İstanbul'da olmak üzere 16 projede 4 alternatifli kon ...

Emlak Konuttan, Yeni Fikirtepe açıklaması
  • 15.05.2024 09:43

Emlak Konuttan, Yeni Fikirtepe açıklaması

Emlak Konut GYO, 1615 bağımsız bölüm için 11 milyar 514 milyon 186 bin 629 Türk ...

Yenişehir Evleri ilk iki etabının kuraları çekiliyor
  • 02.05.2024 15:46

Yenişehir Evleri ilk iki etabının kuraları çekiliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut GYO ve Türk Hava Y ...

Emlak Konut’tan Göktürk’e villa konseptli yeni konut projesi!
  • 06.10.2022 11:05

Emlak Konut’tan Göktürk’e villa konseptli yeni konut projesi!

Emlak Konut GYO, Göktürk'te villa ve konutlardan oluşan yeni projeye başlıyor. F ...