maritbet girişmaritbet
Kraton Garden'da metrekaresi 4 bin TL'ye!

Kraton Garden'da metrekaresi 4 bin TL'ye!

Kat bahçeleriyle ön plana çıkan Kraton Garden'da dubleks konutların tavan yükseklikleri 6 metrekareye kadar varıyor. Galeri boşluklarının oluşturulacağı Kraton Garden'da spa salonu, buhar odaları, fitness merkezleri ile birlikte açık ve kapalı yüzme havuzlarıyla dikkat çekiyor

 

Kraton İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Kraton Garden'ın inşaat çalışmaları Aralık ayına kadar başlayacak. Şu an ruhsat aşamasında olan Kraton Garden'ın 2013 Ocak'ta satışa çıkması hedefleniyor.
 
 
Mimari tasarımı Koray Yavuzer tarafından yapılan Kraton Garden, üst segmentte A plus konutlardan oluşacak. Her katta 1 daire için kat bahçesinin bulunduğu Kraton Garden, 24 katlı tek bloktan meydana geliyor.
 
Ataşehir-Şerifali'de konumlandırılacak olan Kraton Garden'da 50 metrekare 1+1'den 300 metrekare 4+1'e kadar farklı seçenekte konutlar bulunuyor. 150 metrekare alana sahip 5 dükkanın da yer alması planlanan Kraton Garden'da konutların metrekare birim fiyatları 4 bin TL ile 5 bin TL arasında farklılık gösteriyor.
 
 
Kat bahçeleriyle ön plana çıkan Kraton Garden'da dubleks konutların tavan yükseklikleri 6 metrekareye kadar varıyor. Galeri boşluklarının oluşturulacağı Kraton Garden'da spa salonu, buhar odaları, fitness merkezleri ile birlikte açık ve kapalı yüzme havuzlarıyla dikkat çekiyor.
 
 
Kraton Garden yaklaşık 90 konutluk bir proje. Kraton Garden, her katta bulunan 40 m2 teras ve kat bahçeleriyle birlikte şehrin yoğunluğu arasında sunulan ferah yaşam alanları yaratıyor.
 
Kraton Garden İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 579 70 79
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kraton Garden, 2013 Ocak'ta satışa çıkacak!
  • 23.09.2012 09:53

Kraton Garden, 2013 Ocak'ta satışa çıkacak!

1+1'de 4+1 dublekse kadar farklı tipte konuttan oluşacak Kraton Garden'da konutl ...

Kraton Garden'da metrekaresi 4 bin TL'ye!
  • 21.09.2012 15:52

Kraton Garden'da metrekaresi 4 bin TL'ye!

Kat bahçeleriyle ön plana çıkan Kraton Garden'da dubleks konutların tavan yüksek ...