maritbet girişmaritbet
Levent Loft Bahçe’de 500 bin dolara daire!

Levent Loft Bahçe’de 500 bin dolara daire!

Akfen Gayrimenkul ve Yıldız Holding bünyesindeki Sağlam Gayrimenkul ortaklığında İstanbul Büyükdere Caddesi'nde yapılan Levent Loft Bahçe’de 500 bin dolardan başlayan konut fiyatları 1.5 milyon dolara kadar çıkıyor

Akfen Gayrimenkul ve Yıldız Holding bünyesindeki Sağlam Gayrimenkul ortaklığında İstanbul Büyükdere Caddesi'nde yer alan Levent Loft projesinin devamı niteliğindeki Levent Loft Bahçe toplam 82 rezidanstan meydana geliyor. Tamamı 1+1 ve 2+1'lerden oluşan Levent Loft Bahçe'deki konutların  büyüklükleri 100 ile 210 metrekare arasında değişiyor. Levent-Maslak aksında loft konseptiyle inşa edilen kentsel dönüşüm projelerinin ilki olan Levent Loft Bahçe merkezi konumu nedeniyle tercih ediliyor.

Bunun yanı sıra Levent Loft Bahçe, yurtdışında benzer mimari özelliklerdeki evlerde oturanlar ve loft konseptini benimseyenler tarafından da tercih ediliyor. Levent Loft Bahçe şehrin birçok yerine yakın bir mesafede olması nedeniyle gençleri hedefliyor.
 
Satışların hâlâ devam ettiği Levent Loft Bahçe'de Lounge Bar& Concierge, 700 metrekarelik bir spa, yarı açılabilen kapalı havuz gibi sosyal imkânlar da bulunuyor. Yetkililer Loft Bahçe'nin mimari özellikleri ile lokasyonunun yalnız yaşayanlar ya da yeni evliler tarafından tercih edilmesinde etkili olduğunu söylüyor.
Levent Loft Bahçe'de 500 bin dolardan başlayan konut fiyatları 1.5 milyon dolara kadar çıkıyor.
 
Levent Loft Bahçe
Firma: AKFEN Gayrimenkul - Sağlam İnşaat
Daire sayısı: 82
Fiyat aralığı: 500 bin-1.5 milyon dolar

Levent Loft Bahçe iletişim bilgileri
Web: www.leventloft.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 270 81 18
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Levent Loft Bahçe’de 500 bin dolara daire!
  • 23.07.2010 10:51

Levent Loft Bahçe’de 500 bin dolara daire!

Akfen Gayrimenkul ve Yıldız Holding bünyesindeki Sağlam Gayrimenkul ortaklığında ...