maritbet girişmaritbet
Lotus Mersin, 10 ay sonra teslim edilecek!

Lotus Mersin, 10 ay sonra teslim edilecek!

Güvenlikten konfora, sağlıktan hobiye kadar her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü, exclusive bir dünyanın kapıları sizlere açılıyor

 

Lotus Mersin, hayal ettiğiniz yaşam biçimiyle ilgili beklentilerinizi en yükseğe taşıyor. Sadece 56 daireden oluşan Lotus Mersin'de toplam alanının yüzde 90'ı yeşil sosyal alana ayrılmış durumda.
 
Güvenlikten konfora, sağlıktan hobiye kadar her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü, exclusive bir dünyanın kapıları sizlere açılıyor. Lotus Mersin'de evler teslim edildikten ilk 6 ay ücretsiz backup hizmeti sunuluyor. Bu hizmetler: güvenlik hizmeti, çevre temizlik hizmeti, su ve elektrik tesisatı ücretsiz tamir, lobi hizmeti, havuz bakımı, sinema salonu, dart, masa tenisi işletmesi, bahçe bakımı vb.
 
10 ay sonra tamamlanması hedeflenen Lotus Mersin'in örnek dairesi hazır. 11 dönüm arsa alanına sahip olan Lotus Mersin, 2 blok halinde inşa ediliyor. Krediye uygun olan Lotus Mersin, exclusive living konsepti ile inşa ediliyor. Lotus Mersin, Aydoğdu Group tarafından inşa ediliyor. Projede çocuk oyun parkı, sinema salonu, buluşma alanları, sek sek oyun alanı, havuz, mini hayvanat bahçesi ve barbekü alanları mevcut.
 
Lotus Mersin İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0324 332 00 29
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Lotus Mersin, 10 ay sonra teslim edilecek!
  • 26.11.2012 09:55

Lotus Mersin, 10 ay sonra teslim edilecek!

Güvenlikten konfora, sağlıktan hobiye kadar her şeyin en ince ayrıntısına kadar ...

Mersin’deki Lotus projesi beklentileri yükseltti!
  • 04.05.2012 15:51

Mersin’deki Lotus projesi beklentileri yükseltti!

Mersin'de1994 yılında inşaat sektörüne giren, 2011 yılına kadar bin konut tamaml ...