maritbet girişmaritbet
Luxera Bahçelievler Projesi: Konfor ve Kaliteyi Bir Arada Sunuyor

Luxera Bahçelievler Projesi: Konfor ve Kaliteyi Bir Arada Sunuyor

Luxera Bahçelievler projesi, İstanbul Avrupa / Yenibosna bölgesinde konfor ve kaliteyi bir arada sunan bir yaşam alanı olarak dikkat çekiyor. Projenin özellikleri, ödeme seçenekleri ve avantajları ile ilgili detaylı bilgi burada!

PROJE öZELLIKLERI


Luxera Bahçelievler projesi, modern mimarisi ve yüksek kaliteli malzemeleri ile dikkat çekiyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan projede, her dairede geniş balkonlar ve kullanışlı alanlar yer alıyor. Ayrıca, site içinde güvenlik hizmeti, açık yüzme havuzu, fitness salonu ve çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar da bulunuyor.

öDEME SEçENEKLERI


Luxera Bahçelievler projesinde peşin ödeme, banka kredisi veya firma bünyesinde uygun faiz oranlarıyla taksit seçenekleri ile ödeme imkanları sunulmaktadır. Bu sayede, her bütçeye uygun ödeme planları ile konut sahibi olmak mümkün olmaktadır.

AVANTAJLARı


Luxera Bahçelievler projesinin en önemli avantajlarından biri, konforlu ve güvenli bir yaşam alanı sunmasıdır. Ayrıca, projenin merkezi konumu sayesinde alışveriş merkezlerine, hastanelere ve okullara kolayca ulaşılabilmektedir. Hem yatırım hem de yaşam amaçlı tercih edilebilecek olan Luxera Bahçelievler projesi, modern yaşamın tüm gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz