maritbet girişmaritbet
Mercan kıyı Vesen Yalıları'nda satışlar sürüyor!

Mercan kıyı Vesen Yalıları'nda satışlar sürüyor!

Vesen Yapı tarafından inşa edilen Mercan Kıyı Vesen Yalıları İstanbul’un Tuzla İlçesi’nde meydana geliyor

Vesen Yapı tarafından hayata geçirilen Mercan Kıyı Vesen Yalıları, İller Bankası’nın 40 bin 795 metrekare alana sahip denize sıfır olan arazisi üzerinde geliştiriliyor. Projede 16 blokta toplam 158 daire bulunuyor.

Mercan kıyı Vesen Yalıları’nda konutlar 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 şeklinde tasarlanıyor. En küçük dairenin 217 metrekare odluğu projede her daireni 26 ila 117 metrekare arasında terası ve 52 ila 270 metrekare arası bahçe kullanım alanı bulunuyor.

Projede 3,5+1 daireler net 137 ila 160 metrekare, 4,5+1 daireler net 168 ila 191 metrekare, 5,5+1 daireler net 230 ila 268 metrekare arasında büyüklükten oluşuyor.

Proje yatay mimari anlayışıyla geliştiriliyor ve her blok zemin+3 katlı olacak şekilde tasarlanıyor.

İstanbul’un yeni yerleşim bölgelerinden olan Tuzla’da inşa edilmekte olan Mercan Kıyı Vesen Yalıları, denizin mavisi ve doğanın yeşiliyle Mercan kıyısında yükseliyor.

Denize sıfır konumuyla ve yatay mimarisiyle yeni nesil, daireler halinde ayrıcalıklı bir yalı hayatı vaat ediyor.

Mercan Kıyı Vesen Yalıları, ferah balkonları, akıllı ev sistemleri, zengin sosyal tesisleri, büyük, kullanışlı ve yüksek tavanlı daireleri, geniş yeşil alanları, özel kumsalı gibi detaylarıyla lüks ve kaliteyi öne çıkarıyor.

Maviyle yeşili birbiriyle buluşturan Mercan Kıyı Vesen Yalıları yürüyüş parkuru, göletleri, zen bahçeleri, bin 550 metrekarelik macera temalı survivor çocuk parkı, 3 bin 850 metrekarelik açık hava spor merkezi, açılıp kapanabilen yüzme havuzu, fitnees merkezi, sauna ve buhar odaları gibi birçok sosyal olanakları da bünyesinde barındırıyor. 

Fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri!

İstanbul’da ilk ve tek denize sıfır bloklar halinde yalı yaşamı sunan Mercan Kıyı Vesen Yalıları’nda, 3,5+1 daireler 1 milyon 687 bin USD’den, 4,5+1 daireler 1 milyon 643 bin USD’den başlayan fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

Tuzla’nın cennet köşesi Mercan Koyu’nda denize sıfır olan Mercan Kıyı Vesen Yalıları'nda peşin ve kredili ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Mercan Kıyı Vesen Yalıları nerede?

Marmaray ve E5 Karayolu’na 5 dakika, Tem Otoyolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunan Mercan Kıyı Vesen Yalıları, bölgedeki AVM’lere 5, hastane ve üniversitelere ise 10 kilometre mesafede konumlanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz