maritbet girişmaritbet
MOD Bahçelievler: Keyifli ve Konforlu Bir Yaşamın Adresi

MOD Bahçelievler: Keyifli ve Konforlu Bir Yaşamın Adresi

İstanbul Avrupa / Bahçelievler bölgesinde MOD Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından inşa edilen MOD Bahçelievler projesi, modern yaşamın tüm olanaklarını sizlere sunuyor.

PROJE OZELLIKLERI


MOD Bahçelievler projesi, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan 250 adet daireden meydana gelmektedir. Projede açık yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar bulunmaktadır. Ayrıca, güvenlik hizmetleri de 24 saat kesintisiz olarak sağlanmaktadır.

ODEME SECENEKLERI


MOD Bahçelievler projesinde peşin ödeme, banka kredisi veya firma bünyesinde sağlanan ödeme kolaylıklarından yararlanarak konut sahibi olabilirsiniz. Size en uygun ödeme seçeneğini seçerek, hemen hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz.

AVANTAJLARI


MOD Bahçelievler projesi, geniş ve ferah yaşam alanlarıyla konforlu bir yaşam sunmaktadır. Ayrıca, proje konumu itibariyle ulaşım kolaylığı sağlayan bir lokasyonda yer almaktadır. Çevresindeki alışveriş merkezleri, okullar ve sağlık kuruluşları ile yaşamınızı kolaylaştıracak her türlü ihtiyacınıza yanıt verecek niteliktedir.

  • Etiketler:

Yorum Yaz