maritbet girişmaritbet
Narpark Residence: Huzurlu Bir Yaşam İçin Doğru Adres

Narpark Residence: Huzurlu Bir Yaşam İçin Doğru Adres

İzmir'in Bornova bölgesinde Aygıt İnşaat tarafından inşa edilen Narpark Residence projesi, konforlu ve lüks bir yaşam vaat ediyor. Proje özellikleri, ödeme seçenekleri ve avantajları ile ilgili detaylı bilgiyi buradan bulabilirsiniz.

PROJE OZELLIKLERI


Narpark Residence projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri bulunmaktadır. Her dairede modern ve şık tasarımlı mutfaklar, geniş balkonlar ve yüksek kaliteli malzemeler kullanılmıştır. Ayrıca proje, yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlara da sahiptir.

ODEME SECENEKLERI


Narpark Residence'da uygun fiyatlar ve esnek ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Peşinat ve vadeli ödeme seçenekleri ile ev sahibi olma şansı sunulmaktadır. Ayrıca banka kredisi ile de projeden daire satın almak mümkündür.

AVANTAJLARI


Narpark Residence, merkezi konumu ve güvenliği ile dikkat çekmektedir. Ayrıca yeşillikler içinde huzurlu bir yaşam sürme imkanı sunmaktadır. Proje, çevresindeki alışveriş merkezlerine, okullara ve hastanelere yakınlığı ile de avantaj sağlamaktadır. Ayrıca bölgenin hızla gelişen bir yer olması, yatırım açısından da büyük avantajlar sunmaktadır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz