maritbet girişmaritbet
Newist Bayrampaşa: Modern Yaşamın Tüm Avantajlarıyla Buluştuğu Bir Proje

Newist Bayrampaşa: Modern Yaşamın Tüm Avantajlarıyla Buluştuğu Bir Proje

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından inşa edilen Newist Bayrampaşa projesi, konforlu ve modern bir yaşamın tüm avantajlarını sunmaktadır. Ödeme seçenekleri ve proje özellikleri hakkında detaylı bilgileri bu makalede bulabilirsiniz.

PROJE öZELLIKLERI


Newist Bayrampaşa projesi, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere farklı daire tiplerinden oluşmaktadır. Projede açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, otopark ve güvenlik hizmetleri bulunmaktadır. Ayrıca, modern mimarisi ve kullanılan yüksek kaliteli malzemeler ile dikkat çekmektedir.

öDEME SEçENEKLERI


Newist Bayrampaşa projesinde peşin ödeme seçeneği yanı sıra, uygun faiz oranları ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olma imkanı bulunmaktadır. Ayrıca, firma bünyesinde sunulan ödeme kolaylıkları ile müşterilerin bütçelerine uygun seçenekler sunulmaktadır.

AVANTAJLARı


Newist Bayrampaşa projesinin avantajları arasında konforlu ve modern bir yaşamın sunulması, uygun ödeme seçenekleri ile kolayca daire sahibi olma imkanı, yatırım değeri yüksek bir proje olması ve merkezi konumu sayesinde ulaşım kolaylığı bulunmaktadır. Ayrıca, sosyal olanaklara sahip bir yaşam alanı sunması da proje tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz