maritbet girişmaritbet
Next Level inşatı ne durumda?

Next Level inşatı ne durumda?

Bünyamin Mutlu, Next Level projesinin TOKİ ile sözleşme başlangıç tarihinin 4 Mart 2010 olduğunu ifade etti.

Pasifik İnşaat Proje Geliştirme Müdürü Bünyamin Mutlu ise Next Level'ın inşaat süreci ile ilgili bilgi verdi. Next Level projesinin TOKİ ile sözleşme başlangıç tarihinin 4 Mart 2010 olduğunu ifade eden Mutlu, ruhsat alınıp inşaata fiilen başlamalarının ise 10 Kasım 2010'da gerçekleştiğini söyledi.

Projenin her santimetresi için çok detaylı çalışmaların yapıldığını vurgulayan Bünyamin Mutlu, “İhaleyi aldığımızda şehrin en değerli arsasına sahip olduğumuzun farkındaydık. Böyle özel bir arsada, bölgeye değer katacak, Ankara'ya mimari anlamda sınıf atlatacak bir sembol yapı yapmaya karar verdik. Bu yüzden, proje geliştirme sürecine çok önem gösterdik. Sekiz ay gibi kısa bir sürede proje geliştirme sürecini tamamladık ve Kasım 2010 da ruhsatımızı aldık. Proje geliştirme sürecinde, profesyonel birikime değer veren bir anlayışla hareket ettik. İşin başında hedef kitlenin belirlenmesi ve proje detaylarının ortaya çıkarılması için anketler yaptırdık, analiz ve raporlar hazırlattık. Ankara'nın neye ihtiyaç duyduğunu, nelerin eksik olduğunu, nasıl bir proje geliştirirsek bu ihtiyaçlara cevap verebileceğimizi çalıştık. İşte bu çalışmalar sonucunda Next Level ortaya çıktı” diye konuştu.

Next Level inşaatının hızla devam ettiğini ifade eden Bünyamin Mutlu, şu anda ofis binasında on dokuzuncu kata, rezidans binasındaon üçüncü kata ulaştıklarını söyledi. AVM inşaatının da büyük bir bölümünü tamamladıklarını vurgulayan Bünyamin Mutlu, yedi ay gibi kısa bir sürede kaba inşaatın yarısını bitirdiklerini belirtti. Mutlu, Next Level Ofis ve AVM mağazalarının teslimatını Mart 2013'te, rezidans ve süitlerin teslimatını ise Eylül 2013'te gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Makedonya’da Türk yatırımları
  • 17.03.2012 19:25

Makedonya’da Türk yatırımları

Makedonya’da binlerce konutluk projeyi Türk inşaat şirketleri üstlendi. ...

NEXT LEVEL
  • 12.12.2011 13:38

NEXT LEVEL

Pasifik İnşaat Next Level projesini hayata geçiriyor. ...

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL
  • 06.10.2011 14:42

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL

37 yıldır geleceğin ihtiyaçlarına uyum sağlayabilecek, yüksek standartlarda birç ...

Konut sektöründe fiyatlar yükseldi, peşinat oranı arttı!
  • 15.06.2021 11:37

Konut sektöründe fiyatlar yükseldi, peşinat oranı arttı!

Fiyatların geçen yıla göre %5.47 arttığı markalı konutlarda peşinat kullanım ora ...

Malatya Pütürge'de 4.0 büyüklüğünde deprem!
  • 24.08.2020 14:06

Malatya Pütürge'de 4.0 büyüklüğünde deprem!

Malatya’nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremden sonra a ...