maritbet girişmaritbet
Nish Adalar’da 173 bin 333 TL’den başlıyor!

Nish Adalar’da 173 bin 333 TL’den başlıyor!

İstanbul'un farklı pek çok noktasında projeler geliştiren Özyazıcı inşaat, konut projelerine bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda Maltepe'de gerçekleştirilen Nish Adalar, sunduğu deniz ve adalar manzarasıyla dikkatleri üzerine çekiyor amaçladıklarım anlattı

 

İstanbul'un farklı pek çok noktasında projeler geliştiren Özyazıcı inşaat, konut projelerine bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda Maltepe'de gerçekleştirilen Nish Adalar, sunduğu deniz ve adalar manzarasıyla dikkatleri üzerine çekiyor amaçladıklarım anlattı.

Gayrimenkul sektöründe isim yapmış firmalardan biri olan Özyazıcı İnşaat, Maltepe'nin Süreyyapaşa mevkiinde inşa ettiği projesiyle de adından sıkça söz ettiriyor. Projeyle ilgili bilgi veren Özyazıcı inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı, şöyle konuştu: "İstanbul'un en yüksek yerleşim alanlarından Süreyyapaşa'da, 202 bin 500 metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Nish Adalar, kapanmaz adalar ve İstanbul manzarasıyla dikkat çekiyor. Projede, yanı başında yer alan Süreyyapaşa Ormanı'yla daima temiz hava içinde bir yaşam alanı oluşturulurken, 150 bin metrekarelik peyzaj alanıyla da yeşille iç içe bir yaşam sunuluyor. Geniş sosyal yaşam alanları ve alışveriş üniteleriyle de şehre dair tüm detaylar projenin içine taşınıyor." Ahmet Özyazıcı, "Her geçen gün yaşam alanımız binalarla otoyollarla kısıtlanıyor, trafikte beklenen süreler, koşuşturmalar artıyor ve insanların kendilerine ayıracak kaliteli zamanı kalmıyor. Söz konusu istanbul olunca da bunu ikiye, üçe katlamak gerekiyor.

İstanbul gibi bir şehri güzelliklerinden arındırılmış gibi yaşıyoruz" diyerek Nish Adalar projesini oluştururken, denizi, adaları ve İstanbul'u konut sahiplerinin evlerine taşımayı amaçladıklarını anlattı..

Dev sosyal tesis

160 bin metrekarelik geniş peyzaj alanı bulunan Nish Adalar, 2 bin 200 konuttan oluşuyor. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere farklı konut tiplerine yer verilen proje, 2 bin 500 metrekare kapalı sosyal tesis ve alışveriş merkezi tasarlanıyor.

2012'de teslim edilmesi planlanan projenin sosyal donatıları arasında 4 açık ve 1 kapalı yüzme havuzu, tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları yerini alıyor.

Yavuz Karaman/Milliyet Konut Rehberi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nish Adalar yeni reklam filmi yayında
  • 18.11.2013 10:04

Nish Adalar yeni reklam filmi yayında

Nish Adalar projesinin yeni reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Ahmet Özyazıcı'dan Nish Adalar projesini dinleyin!
  • 13.08.2012 16:04

Ahmet Özyazıcı'dan Nish Adalar projesini dinleyin!

Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı, Nish Adalar projesinin s ...

Nish Adalar projesinde son durum ne?
  • 26.07.2012 15:28

Nish Adalar projesinde son durum ne?

Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Nish Adalar projesindeki son durumu ...

Nish Adalar'da yüzde bir peşinatla haziranda teslim!
  • 26.05.2012 15:19

Nish Adalar'da yüzde bir peşinatla haziranda teslim!

Maltepe Süreyyapaşa'da Özyazıcı İnşaat ve KİPTAŞ ortaklığıyla hayata geçirilen N ...

Nish Adalar’a pilotun gözünden bakın
  • 27.04.2012 12:04

Nish Adalar’a pilotun gözünden bakın

Deniz manzaralı Nish Adalar’ın inşaatı tüm hızıyla devam ediyor ...

Nish Adalar projesini havadan gördünüz mü?
  • 07.03.2012 18:44

Nish Adalar projesini havadan gördünüz mü?

Maltepe'de Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Nish Adalar'ın görüntüsün ...