maritbet girişmaritbet
Olivo Atakent Projesi - Bendis İnşaat

Olivo Atakent Projesi - Bendis İnşaat

Bendis İnşaat tarafından İstanbul Avrupa / Halkalı bölgesinde hayata geçirilen Olivo Atakent projesi hakkında detaylı bilgiler burada.

PROJE öZELLIKLERI


Olivo Atakent projesi, modern mimarisi ve yüksek kaliteli malzemeleri ile dikkat çekmektedir. Toplamda 200 adet konuttan oluşan bu proje, geniş yeşil alanları ve sosyal donatıları ile konforlu bir yaşam sunmaktadır. Ayrıca, proje içerisinde açık yüzme havuzu, fitness salonu, yürüyüş parkurları gibi birçok sosyal imkan da bulunmaktadır.

öDEME SEçENEKLERI


Olivo Atakent projesinde peşin ödeme seçeneği ile %10 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca, firma bünyesinde uygun faiz oranları ile vade farksız ödeme seçenekleri de bulunmaktadır. Böylece ev sahibi olmak isteyenler için kolay bir ödeme planı sunulmaktadır.

AVANTAJLARı


Olivo Atakent projesinin en büyük avantajlarından biri lokasyonudur. Halkalı bölgesinde yer alan bu proje, E-5 ve TEM otoyollarına yakınlığı ile şehrin merkezine kolay erişim imkanı sunmaktadır. Ayrıca çevresinde bulunan alışveriş merkezleri, okullar ve hastaneler ile de konforlu bir yaşam sunmaktadır. Kaliteli yaşamı ve modern mimariyi bir arada arayanlar için Olivo Atakent projesi ideal bir seçenektir.

  • Etiketler:

Yorum Yaz