maritbet girişmaritbet
Önay Palmiye Konutları yakında satışa çıkacak!

Önay Palmiye Konutları yakında satışa çıkacak!

Yakında satışa çıkması planlanan Önay Palmiye, 3 bloktan meydana gelecek. 4 bin metrekare arsa üzerine kurulacak olan Önay Palmiye, ruhsat alım aşamasında

 

Önay Palmiye, Önay Grup tarafından Esenyurt-Beylikdüzü'nde inşa edilecek. Yakında satışa çıkması planlanan Önay Palmiye, 3 bloktan meydana gelecek. 4 bin metrekare arsa üzerine kurulacak olan Önay Palmiye, ruhsat alım aşamasında.
 
 
192 konutluk bir proje olan Önay Palmiye'de 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri mevcut. 4 dükkanın da yer alacağı Önay Palmiye içerisinde; anfi tiyatro, çocuk oyun alanı, görevli daireleri, özel toplantı salonları, fitness center, buhar odası, 3 kat kapalı otopark ve bahçe içinde sosyal alanları olacak.
 
 
Görevli daireleri, toplantı odaları, buhar odası, sauna, jeneratör odası, trafo, otopark, teknik oda, 6 adet asansör, 4 adet yangın merdiveni ve 2 adet merdiven Önay Palmiye'de mevcut. Güçlü sermaye yapısı ve geniş müşteri portföyü ile yerini sektörde sağlamlaştıran Önay Grup, güven inşa etmeye devam ediyor.
 
 
"Hayatı tek bir adrese sığdırdık" sloganıyla tasarlanan Önay Palmiye, mevcut lokasyonuyla gerek Bahçeşehir Tem bağlantısına gerekse E5'e yakınlığıyla araç ulaşımına alternatif çözümler sunuyor. Sahil bölümünden İDO seferleri ve Önay Palmiye Konutları'na yürüme mesafesindeki metrobüs ulaşımıyla her yer çok yakın.
 
Önay Palmiye İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 853 13 13
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Önay Palmiye Konutları yakında satışa çıkacak!
  • 14.08.2012 15:11

Önay Palmiye Konutları yakında satışa çıkacak!

Yakında satışa çıkması planlanan Önay Palmiye, 3 bloktan meydana gelecek. 4 bin ...

Önay Garden Residence'ta 137 bin TL'ye!
  • 31.07.2012 16:34

Önay Garden Residence'ta 137 bin TL'ye!

Yaşamın başladığı Önay Garden Residence, "Ev ortamında otel konforu" sloganıyla ...

Son 50 konut! 142 bin lira!
  • 06.04.2012 18:17

Son 50 konut! 142 bin lira!

Önay Grup imzasıyla Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Önay Garden Residence Mayıs’ ...