maritbet girişmaritbet
Pashacity Projesi: İstanbul Avrupa'nın Yeni Gözdesi

Pashacity Projesi: İstanbul Avrupa'nın Yeni Gözdesi

Pashacity projesi, Sistem İnşaat firmasının Gaziosmanpaşa bölgesinde hayata geçirdiği modern ve konforlu bir yaşam alanıdır. Proje hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

PROJE OZELLIKLERI


Pashacity projesi, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak inşa edilmiş modern mimarisiyle dikkat çekiyor. Toplamda 500 adet konuttan oluşan projede, geniş yeşil alanlar, çocuk oyun parkı, fitness merkezi, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar bulunmaktadır. Ayrıca, her dairede özel balkon veya teras bulunmaktadır.

ODEME SECENEKLERI


Pashacity projesinde peşin ödeme, banka kredisi veya firma bünyesinde sağlanan uygun faizli ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Bu sayede, projeden daire sahibi olmak isteyenler için esnek ödeme koşulları sunulmaktadır.

AVANTAJLARI


Pashacity projesinde yaşamak, şehrin karmaşasından uzakta huzurlu bir yaşam sürmek demektir. Aynı zamanda, projenin konumu sayesinde şehir merkezine kolay erişim sağlanmaktadır. Geniş sosyal olanakları ve modern mimarisiyle Pashacity, İstanbul'da yaşamak isteyenler için ideal bir seçenektir.

  • Etiketler:

Yorum Yaz