maritbet girişmaritbet
Passage Bornova: İzmir'in Yenilikçi ve Modern Projesi

Passage Bornova: İzmir'in Yenilikçi ve Modern Projesi

Passage Bornova projesi, CTC İnşaat tarafından İzmir'in Bornova bölgesinde hayata geçirilen bir konut ve alışveriş kompleksidir. Proje, modern tasarımı, geniş sosyal olanakları ve avantajlı ödeme seçenekleri ile dikkat çekmektedir.

PROJE OZELLIKLERI


Passage Bornova projesi, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Ayrıca, proje içerisinde alışveriş mağazaları, restoranlar, spor salonu, açık yüzme havuzu ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Modern ve şık tasarımıyla göz kamaştıran projede, her detay titizlikle düşünülmüştür.

ODEME SECENEKLERI


Passage Bornova projesinde peşin ödemede %10 indirim, banka kredisi ile ödeme imkanı ve firma bünyesinde sağlanan taksit seçenekleri bulunmaktadır. Bu ödeme seçenekleri, projeyi cazip kılmaktadır.

AVANTAJLAR


Passage Bornova projesinin en büyük avantajlarından biri, konumuyla dikkat çekmesidir. İzmir'in önemli bölgelerine kolay erişim sağlayan proje, aynı zamanda yatırım değeri yüksek bir lokasyonda yer almaktadır. Ayrıca, geniş sosyal olanakları ve modern tasarımıyla daire sahiplerine konforlu bir yaşam sunmaktadır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz