maritbet girişmaritbet
Porto Mare 3 Projesi - Çanakkale Kepez Mim Proje İnşaat A.Ş.

Porto Mare 3 Projesi - Çanakkale Kepez Mim Proje İnşaat A.Ş.

Mim Proje İnşaat A.Ş. tarafından Çanakkale Kepez bölgesinde hayata geçirilen Porto Mare 3 projesi hakkında detaylı bilgiler. Ödeme seçenekleri ve avantajlarını keşfedin.

PROJE öZELLIKLERI


Porto Mare 3 projesi geniş yeşil alanlara sahip, modern mimarisiyle dikkat çeken, denize sıfır konumu ile ön plana çıkan bir projedir. Proje içerisinde açık yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları gibi birçok sosyal donatı bulunmaktadır. Ayrıca, daireler geniş terasları ve panoramik deniz manzarası ile yaşam kalitesini arttırmaktadır.

öDEME SEçENEKLERI


Porto Mare 3 projesinde peşin ödeme ile cazip indirimlerden faydalanabileceğiniz gibi, uygun faiz oranları ile banka kredisi kullanma imkanınız da bulunmaktadır. Ayrıca, şirket bünyesinde vade farksız taksit seçenekleri de sunulmaktadır.

AVANTAJLARı


Porto Mare 3 projesinin en önemli avantajlarından biri denize sıfır konumda olması ve geniş yeşil alanlara sahip olmasıdır. Ayrıca, modern tasarımı ve kaliteli malzeme kullanımı ile uzun yıllar konforlu bir yaşam sunmaktadır. Projede yer alan sosyal donatılar da sakinlerine keyifli ve huzurlu bir yaşam sunmaktadır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz