maritbet girişmaritbet
Royal Garden Residence 92 bin 400 TL..!

Royal Garden Residence 92 bin 400 TL..!

Beylikdüzü’nün, yatırıma ve gelişmeye açık en merkezi noktasında hayata geçirilen Royal Garden'de daireler için yüzde 30 prim garantisi veriliyor.

Royal Garden Residence; Beylikdüzü'nün, yatırıma ve gelişmeye açık en merkezi noktasında, estetik mimari yapısı ve özenli işçiliği, yüzde 70 yeşil alan ve sosyal donatıları, yüzde 30 prim garantisi ve cazip ödeme koşullarıyla sizin için inşa ediliyor.

Royal Garden Residence ile konforlu, huzurlu ve mutlu bir hayata başlamaya hazır mısınız? Yıldız Konut İnşaat güvencesi ile İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'de, 5 bin 425 metrekare alan üzerine inşa edilen Royal Garden Residence; bölgeye yepyeni bir yaşam ve yatırım alanı sunuyor. Kentin merkezinde inşa edilmesine rağmen, uygulanan yeşil alan donatıları sayesinde doğa ile iç içe bir yaşam sunan Royal Garden Residence,ulaşım akslarına yakınlığı ile yatırımcılarına büyük avantaj sunuyor. Royal Garden Residence, modern ve estetik görüntüsü, ferah iç dizaynı, zarif aksesuar donanımı, ve merkezi konumuyla yatırımcılarına yüksek prim vaat ediyor. Royal Garden Residence, sahip olduğu konum itibariyle alt yapı sorunu olmayan, geniş yol ve caddelerin buluştuğu, modern yapılarla donatılmış sokakları, geniş kaldırımları ve  samimi komşuluk ilişkilerinin boy verdiği naif semtte çiçek açıyor.

Modern ve estetik görüntüsü ile 14 katlı 2 bloktan  oluşan Royal Garden Residence, toplam 294 ayrıcalıklı residence dairesinden oluşuyor. Bina girişlerindeki şık lobiden geçerek ulaşacağınız huzurlu ve prestijli residence hayatının ayrıcalıklarını, daha ilk adımdan hissedeceksiniz. Çağdaş mimarisi, göz kamaştıran iç ve dış donatıları ile Royal Garden Residence; size hayalini kurduğunuz; doğayla iç içe, huzurlu, mutlu, güvenli ve mükemmel bir yaşam vaat ediyor. Royal Garden Residence projesinde, konutların Mart 2013'te teslim edilmesi hedefleniyor.

SİZİ MUTLU EDECEK; YÜZDE 30 PRİM GARANTİLİ YATIRIM…

Royal Garden Residence; yepyeni bir yaşam ve yatırım alanı sunuyor. Satın aldığınız dairenizde ister siz oturun, ister kiraya verin Royal Garden Residence'ın sağlayacağı kar marjı sayesinde, mutlu ve kazançlı olmanız kaçınılmaz. Farklı metrekarelerde 1+1, 2+1, ve 3+1 dairelerden oluşan projede fiyat aralığı 92.400 TL ila 280.600 TL arasında değişiyor. Teslime kadar yüksek prim potansiyeli taşıyan projede; peşin alımlara %10 indirim uygulanıyor ve %30 prim garantisi veriliyor. Firma bünyesinde 60 aya kadar vade farksız ödeme seçenekleri de sunulan projeye yatırım yapanların bugünleri mutlu, yarınları karlı olacak.

BEKLENTİLERİNİZ YÜKSEK İSE, DAHA DA YÜKSEKLERE HAZIR OLUN…

Royal Garden Residence, iç ve dış dizaynı ile prestijinizin de yeni adresi. Royal Garden Residence, konforlu bir yaşam sunmanın yanı sıra; en ince ayrıntısına kadar özenle hazırlanan iç ve dış dizaynı sayesinde prestijinizi de arttıracak. Birbirinden zarif mutfak ve banyo dolapları ile şık aksesuarların kullanıldığı dairelerde, son teknoloji ankastre eşyalar da yer alıyor. Dairelerde bulunan pay ölçer sistemi; size, ısındığınız kadar ödeme yaparak, tasarruf olanağı sunuyor. Konutların içindeki prestij, mükemmel dış cephesi sayesinde dairelerin dışına da yansıyor.

HAYATIN SAĞLIKLI VE EĞLENCELİ YÜZÜ İLE TANIŞACAKSINIZ…

HER ADIMDA YENİ BİR DÜNYA…

Royal Garden Residence'ta, hayatın sağlıklı ve eğlenceli yüzü ile  tanışacaksınız.          Royal Garden Residence'ta, her ayrıntı sizin daha sağlıklı, huzurlu ve konforlu bir ev ortamında mutlu yaşamanız için planlandı. Fitness salonu, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, kapalı çocuk oyun odası, TV salonu, resepsiyon gibi olanaklarının sunulduğu Royal Garden Residence'ta, şehir karmaşasının yorgunluğunu atarak, yaşamınıza sağlık ve keyif katacaksınız. Yeşili bol açık havada kamelyalarda hoş sohbetler yapabilir, yürüyüş ve bisiklet parkurlarında vakit geçirebilir, tenis kortu ve basketbol sahasında açık havada spor yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Royal Garden Residence'ta açık havuz keyfi sizi bekliyor; ister güneşlenin, ister hijyenik yüzme havuzunda serinleyin.

Royal Garden Residence, size güvenli bir hayatın kapılarını açıyor. Royal Garden Residence'ta, siz ve sevdikleriniz; 7 gün 24 saat aralıksız çalışan güvenlik ekipleri ve  güvenlik kameraları ile her an güvendesiniz.

SOSYAL HAYATIN SINIRLARI, KAPINIZIN EŞİĞİNDE BAŞLIYOR…

Siz ve sevdiklerinize keyifli bir yaşam sunmayı hedefleyen Royal Garden Residence, blok terasları ile havuz kenarında yer alan cafe-restoranı ile size lezzetli yemekler eşliğinde, keyifli sohbetler ve yeni sosyal ortamlar sağlıyor. Residence sakinlerinin temel ihtiyaçları düşünülerek planlanan; bay-bayan kuaförü, market ve 5 ayrı mağaza sayesinde, dairenizden çok uzaklara gitmeden ihtiyaçlarınızı temin etme olanağınız olacak. Söz konusu mağazalardan 2 tanesinin geliri yönetime aktarılarak, residence imkanlarının size olan maliyeti ciddi oranda düşürülmüş olacak.

HER YERE 5 DAKİKA MESAFEDE…

6.500 m2'lik çift katlı otopark alanı bulunan Royal Garden Residence'ta, kapalı otoparktan, evinizin bulunduğu kata kadar asansörle ulaşma imkanı ise, yorucu bir iş gününün ardından bir an önce huzurlu evinize ulaşmanızı sağlayan önemli bir detay.

Hareketli kent yaşamının hemen yanı başında yer alan Royal Garden Residence'ta, kentin her yerine ulaşım çok kolay. Metrobüs durağına 300 metre mesafede yer alan Royal Garden Residence, Tüyap'a, AVM'lere, sağlık merkezlerine, eğitim kurumlarına da 5 dakika mesafede yer alıyor. Royal Garden Residence size şehrin tüm imkanlarına kolayca ulaşma ayrıcalığı sunuyor.

KARLI BİR YATIRIM İÇİN ÇAY İÇMEYE DAVETLİSİNİZ…

Royal Garden Residence satış ofisinde, sıcak bir çay eşliğinde güler yüzlü proje danışmanları tarafından daha fazla bilgi edinebilir ve satış ofisi içinde tefriş edilmiş örnek daireyi gezebilirsiniz.

Vakit geçirmeden, karlı ve keyifli bir yatırım için Royal Garden Residence projesini incelemeye zaman ayırın.

Beylikdüzü'nde; Cumhuriyet mah. Nazım Hikmet Bulv. Story 2 Residence 175 no'lu showroomda hizmet veren Royal Garden Residence Satış Ofisi, sizi “KARLI BİR YATIRIM İÇİN” çay içmeye davet ediyor.

Royal Garden Residence İletişim Bilgileri

Web: www.royalgardenresidence.com

Telefon: 0212 853 63 55

 E-mail: [email protected] 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Royal Garden Kartal indirimde!
  • 06.10.2015 23:05

Royal Garden Kartal indirimde!

"Az insan, çok konfor" sözü veren proje, lansman öncesi yüzde 30 indirimle dair ...

Royal Garden Beylikdüzü son durum
  • 15.02.2014 15:43

Royal Garden Beylikdüzü son durum

Royal Garden Residence Beylikdüzü fiyat listesi 155 bin liradan başlıyor ...

Royal Garden Residence 2 ay sonra teslim! 175 bin TL’ye 2+1!
  • 22.09.2013 14:00

Royal Garden Residence 2 ay sonra teslim! 175 bin TL’ye 2+1!

2 ay sonra konut teslimlerinin başlayacağı Royal Garden Residence'ın yüzde 70'i ...

Beylikdüzü Royal Garden Rezidans’ta 145 bin liraya!
  • 25.08.2013 08:55

Beylikdüzü Royal Garden Rezidans’ta 145 bin liraya!

Yıldız Konut tarafından Beylikdüzü'nde 5.425 m² alanda yaşama geçirilen Royal Ga ...

Royal Garden Rezidans'ta 140 bin liraya! Teslimler Ağustos'ta!
  • 17.07.2013 09:59

Royal Garden Rezidans'ta 140 bin liraya! Teslimler Ağustos'ta!

1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana gelen Royal Garden Rezidans'ta teslimler önü ...