maritbet girişmaritbet
Sakura Park Yalova: Doğayla iç içe konforlu bir yaşamın kapıları açılıyor

Sakura Park Yalova: Doğayla iç içe konforlu bir yaşamın kapıları açılıyor

Apec Çelik Yapı tarafından Yalova'nın Merkez bölgesinde hayata geçirilen Sakura Park projesiyle, şehrin gürültüsünden uzakta huzur dolu bir yaşam sizi bekliyor.

PROJE OZELLIKLERI


Sakura Park Yalova projesi, modern mimarisi ve yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor. Projede yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak inşa edilen konutlar, geniş ve ferah tasarımlarıyla konforlu bir yaşam sunuyor. Ayrıca, proje içerisindeki sosyal donatılar sayesinde sakinler, spor alanlarından yüzme havuzlarına, çocuk oyun alanlarından kafe ve alışveriş alanlarına kadar birçok imkandan faydalanabiliyor.

ODEME SECENEKLERI


Sakura Park Yalova projesinde, peşin ödeme seçeneği ile avantajlı indirimlerden yararlanabileceğiniz gibi, 12 ay sıfır faizli taksit imkanı da bulunmaktadır. Ayrıca, banka kredisi kullanarak da projeden konut sahibi olabilirsiniz.

AVANTAJLAR


Sakura Park Yalova projesinin en büyük avantajı, doğayla iç içe modern bir yaşam sunmasıdır. Şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzakta, temiz hava ve yeşil alanlar arasında huzurlu bir yaşama adım atabilirsiniz. Ayrıca, projenin sunduğu sosyal olanaklar ile keyifli ve aktif bir yaşam sürdürebilirsiniz.

  • Etiketler:

Yorum Yaz