maritbet girişmaritbet
Selçuklu Vadi Mayıs ayında teslim edilecek

Selçuklu Vadi Mayıs ayında teslim edilecek

Selçuklu Vadi Sancaktepe'de konumlandırılıyor. Projenin Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor

Selçuklu Turizm ve İnşaat'ın hayata geçirdiği ve 439 adet dairenin yer aldığı Selçuklu Vadi Sancaktepe'de yer alıyor. 70 metrekare ile 204 metrekare dairelerden meydana gelen Selçuklu Vadi'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Selçuklu Vadi teslimlerinin Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Rings İstanbul ve Rings AVM'nin hemen yanında yükselen Selçuklu Vadi, Çekmeköy, Ümraniye ve Kartal üçgeninin tam merkezinde konumlandırılıyor. Proje, Üsküdar-Sancaktepe metro hattı ile marmaray sayesinde İstanbul Avrupa Yakasına'da rahatlıkla ulaşılabilecek.

Selçuk Ecza Holding çalışanlarına özel satışa açılan projede, Tago Architects imzası bulunuyor. Projenin tasarım kararları alınırken çevresindeki yollardan, özellikle de TEM otoyolundan algısı çok önemsendiği belirtiliyor. Selçuklu Vadi projesinin peyzaj tasarımı, ara yol kotunun seviyesi baz alınarak, proje alanı içine taşınmasıyla şekillendiriliyor.

Selçuklu Vadi özellikleri arasında göl/gölet, kafe, kameralı güvenlik, özel güvenlik, yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı ve açık otopark, restoran, sauna, hamam, SPA merkezi, spor alanları, balkon, çamaşır odası, depo, ebeveyn banyosu ve teras yer alıyor.

Selçuklu Vadi fiyatları son güncellemelere göre; 506 bin TL ile 826 bin TL arasında değişiyor. Selçuklu Vadi ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödeniyor, kalan konut bedeli ise teslimatta gerçekleşiyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Selçuklu Vadi Mayıs ayında teslim edilecek
  • 27.01.2017 11:30

Selçuklu Vadi Mayıs ayında teslim edilecek

Selçuklu Vadi Sancaktepe'de konumlandırılıyor. Projenin Mayıs ayında teslim edil ...