maritbet girişmaritbet
SimART İnşaat Bursa’nın çehresini Teras Evler projesiyle değiştiriyor!

SimART İnşaat Bursa’nın çehresini Teras Evler projesiyle değiştiriyor!

Harput Holding iştiraki olan SimART İnşaat, Bursa'da yine çok farklı bir projenin startını verdi. Balat'ta 6 kat, 10 blok ve 132 daire olarak inşasına başlanan Teras Evler, aynı bölgede iki ayn projenin daha hayata geçirilmesiyle birlikte toplam bin daireye ulaşacak

 

Harput Holding iştiraki olan SimART İnşaat, Bursa'da yine çok farklı bir projenin startını verdi. Balat'ta 6 kat, 10 blok ve 132 daire olarak inşasına başlanan Teras Evler, aynı bölgede iki ayn projenin daha hayata geçirilmesiyle birlikte toplam bin daireye ulaşacak. Teras Evler Balat projesinin toplam yatırım bedeli ise 150 milyon TL. Harput Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Etkeser, Teras Evler Balat'ı şehir yaşamından kopmadan, sükunetin ve konforun içinde huzurlu bir yaşam için tasarladıklarını söyledi. Teras Evler'in özlenen yeşil Bursa'yı mahalle havasında yaşama keyfi sunduğunu belirten Etkeser, "Akıllı ev teknolojisi ile inşa edeceğimiz Teras Evler'de daire girişlerinde bulunan 'All In One Touch Panel' ile her anlamda güvenli, kontrollü ve konforlu bir yaşamın kapılarını Bursalılar için açıyoruz. Balat'ta 25 milyon TL yatırım bedeline sahip projenin ilk etabı 6 kat, 10 blok ve 132 daireden oluşuyor. 18 ayda tamamlamayı planladığımız Teras Evler'deki 132 dairenin yüzde 25'ini şimdiden sattık" dedi. Etkeser, dubleks (5 + 1) ve 3 + 1 seçenekleri ile satışa sunulan Teras Evler'de tenis kortu, yan olimpik açık yüzme havuzu, fitness center, squash, saunalar, açık ve kapalı sosyal tesisler ile çocuk bahçelerinin bulunduğuna da değindi.

İki ayrı proje daha hazırlanıyor

Etkeser, SimART İnşaat olarak Balat bölgesine iki ayn konut projesi daha hazırladıklarını ve bunların da hayata geçirilmesiyle birlikte toplam bin daire ve 150 milyon TL'lik bir yatırım hedeflediklerini vurguladı. Balat'ı Bursa'nın en modern ve gelişen bölgesi olarak gördüklerine dikkati çeken Etkeser, bölgenin yakın gelecekte daha da değerleneceğine ve Bursa'nın yeni cazibe merkezlerinden biri olacağına duyduğu inancı dile getirdi. İnşaat sektörüne yönelik değerlendirmelerde de bulunan Etkeser, özellikle kentsel dönüşümle başlayan hareketlenmenin sektörde inşaat ve işçilik maliyetlerini arttıracağı söyledi. İnşaat sektörünün bulunması gereken yerde olmadığının altını çizen Etkeser, "Bu şartlar altında marka değerimizi artırmak ve müşterilerimize uygun fiyatlı konutlar üretmek için yeni projelere imza atmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Teras Evler Bursa Harput'ta son daireler satışta
  • 30.12.2013 08:27

Teras Evler Bursa Harput'ta son daireler satışta

Son daire satışlarının sürdüğü Teras Evler Balat'ta sosyal yaşam alanları, dokun ...

Simart Teras Evler Bursa’da 425 bin liraya!
  • 22.07.2013 16:21

Simart Teras Evler Bursa’da 425 bin liraya!

Harput Holding iştiraklerinden SimART'ın inşasını gerçekleştireceği Teras Evler ...

SimART İnşaat Bursa’nın çehresini Teras Evler projesiyle değiştiriyor!
  • 19.10.2012 11:36

SimART İnşaat Bursa’nın çehresini Teras Evler projesiyle değiştiriyor!

Harput Holding iştiraki olan SimART İnşaat, Bursa'da yine çok farklı bir projeni ...