maritbet girişmaritbet
Swissôtel Residences Çeşme - İzmir / Çeşme

Swissôtel Residences Çeşme - İzmir / Çeşme

Swissôtel Residences Çeşme projesi, Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik firmaları tarafından İzmir'in Çeşme bölgesinde hayata geçirilen lüks konut projesidir. Proje özellikleri, ödeme seçenekleri ve avantajları hakkında detaylı bilgi.

PROJE OZELLIKLERI


Swissôtel Residences Çeşme projesi, İzmir'in Çeşme bölgesinde, 150 adet lüks daireden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde farklı seçenekler sunmaktadır. Projede açık yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar bulunmaktadır.

ODEME SECENEKLERI


Swissôtel Residences Çeşme projesinde peşin ödeme seçeneği ile %10 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca, banka kredisi kullanarak daire sahibi olma imkanı da bulunmaktadır.

AVANTAJLARI


Swissôtel Residences Çeşme projesinde konum avantajı bulunmaktadır. Çeşme'nin merkezi noktalarına yakın bir konumda bulunan proje, deniz ve doğa manzarasıyla da dikkat çekmektedir. Ayrıca, projede yer alan lüks dairelerdeki modern tasarım ve yüksek kalite donanımlar da projenin avantajları arasındadır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz