maritbet girişmaritbet
Tarz sahibi yaşam alanı "Keten Papilio Bomonti"

Tarz sahibi yaşam alanı "Keten Papilio Bomonti"

Sanayiden dönüşerek farklı bir alana dönüşen Keten Papilio Bomonti, toplam 30 daire ve 7 adet dükkandan meydana geliyor

Keten Papilio Bomonti, toplam 30 adet daireden meydana geliyor. 560 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Keten Papilio Bomonti'e 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan projede daire büyüklükleri 68 metrekare ile 165 metrekare arasında değişiyor.

Keten Papilio Bomonmti projesi bölgenin işlek sokaklarından Fırın Sokak'ta yer alıyor. 6 katlı tek blok şeklinde tasarlanan projede fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark gibi imkanlar bulunuyor. Projede 30 dairenin yanı sıra bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek 7 adet dükkana da yer veriyor.

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin yer aldığı projenin lansman gününde sorulara cevap veren Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, proje hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Sanayiden dönüştürülüp; sanat, kültür ve eğlence mekanlarıyla donatılmış modern, tarz sahibi yaşam bölgeleri haline getirilen semtlerin Türkiye'deki örneği Bomonti, yıllar boyu gölgesinde kaldığı Şişli'den ayrışarak yepyeni bir konut bölgesi olarak hızla değer kazanmakta. Bomonti'deki değişimi fark ederek bu bölgenin yükselen bir değer olacağını öngördük ve yatırım şirketimiz Primist ile birlikte bölgedeki ilk projemizi tamamladık. Toplam 76 daireden oluşan, klasik apartman yaşantısının, modern bir yansıması olarak tasarladığımız “Keten Bomonti”de yaşam, Aralık 2016 itibariyle başladı. Şimdi de Keten Grup olarak “Bomonti kozasından çıkıyor” sloganıyla bölgedeki dönüşüme gönderme yaparak “Keten Papilio Bomonti” projesini hayata geçiriyoruz. 2017'de 40. yılımızı kutlamaya hazırlanırken, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da kendimizi geliştirmeye devam ederek; İstanbul'u seven, İstanbul'un dokusuna sahip çıkan mimari anlayışımızı, yüksek kalite standartlarımızı, seçkin tasarım tercihlerimizle müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutacağımızın altını çiziyoruz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tarz sahibi yaşam alanı "Keten Papilio Bomonti"
  • 27.01.2017 16:29

Tarz sahibi yaşam alanı "Keten Papilio Bomonti"

Sanayiden dönüşerek farklı bir alana dönüşen Keten Papilio Bomonti, toplam 30 da ...