maritbet girişmaritbet
Tekfen Rönesans İzmir Projesi: Konforlu ve Modern Bir Yaşamın Adresi

Tekfen Rönesans İzmir Projesi: Konforlu ve Modern Bir Yaşamın Adresi

Tekfen Gayrimenkul tarafından İzmir Konak bölgesinde inşa edilen Tekfen Rönesans İzmir projesi, konforlu ve modern bir yaşam sunuyor. Projede yer alan özellikler, ödeme seçenekleri ve avantajlar hakkında detaylı bilgi için makalemizi okuyun.

PROJE OZELLIKLERI


Tekfen Rönesans İzmir projesi, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile konut alıcılarına geniş bir yaşam alanı sunmaktadır. Projede açık yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve güvenlik hizmetleri bulunmaktadır. Ayrıca, daireler modern tasarım ve yüksek kaliteli malzemeler ile inşa edilmektedir.

ODEME SECENEKLERI


Tekfen Rönesans İzmir projesinde peşin ödeme, banka kredisi ve firma bünyesinde uygun ödeme seçenekleri gibi çeşitli ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Konut alıcılarına özel ödeme planları ile ev sahibi olmak daha kolay hale gelmektedir.

AVANTAJLARI


Tekfen Rönesans İzmir projesinin sunduğu avantajlar arasında şehrin merkezinde olması, modern yaşam standartlarına uygun tasarımı, geniş sosyal olanaklar ve yatırım potansiyeli yer almaktadır. Ayrıca, proje yakın çevresindeki alışveriş merkezlerine, okullara ve hastanelere kolay erişim imkanı sunmaktadır.

  • Etiketler:

Yorum Yaz