maritbet girişmaritbet
Unique Kurtköy Projesi | İstanbul Anadolu | Optimum Yatırım Geliştirme

Unique Kurtköy Projesi | İstanbul Anadolu | Optimum Yatırım Geliştirme

Unique Kurtköy projesi, Optimum Yatırım Geliştirme tarafından İstanbul Anadolu / Kurtköy bölgesinde hayata geçirilen modern ve konforlu bir konut projesidir. Projede yer alan özellikler, ödeme seçenekleri ve avantajları ile ilgili detaylı bilgi almak için yazımızı okumaya devam edin.

PROJE öZELLIKLERI


Unique Kurtköy projesi, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere farklı daire tiplerinden oluşmaktadır. Projede açık yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal olanaklar bulunmaktadır. Ayrıca projenin güvenliği için 24 saat kamera sistemi ve güvenlik personeli hizmet vermektedir.

öDEME SEçENEKLERI


Unique Kurtköy projesinde peşin ödeme seçeneği ile indirim fırsatları sunulmaktadır. Ayrıca banka kredisi ile uygun faiz oranları üzerinden ödeme imkanı da bulunmaktadır.

AVANTAJLARı


Unique Kurtköy projesi, modern mimarisi, geniş yeşil alanları ve sosyal olanakları ile yaşam kalitenizi artırırken aynı zamanda yatırım değeri de sunmaktadır. Projede yer alan dairelerin yüksek kira getirisi potansiyeli ile uzun vadeli kazanç sağlayabilirsiniz.

  • Etiketler:

Yorum Yaz