maritbet girişmaritbet
Vaditepe Başpınar Projesi - Ankara Eryaman'da lüks konutlar

Vaditepe Başpınar Projesi - Ankara Eryaman'da lüks konutlar

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Vaditepe Başpınar projesi, Ankara Eryaman bölgesinde modern tasarımıyla dikkat çekiyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler için birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri sunulmaktadır.

PROJE OZELLIKLERI


Vaditepe Başpınar projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunmaktadır. Toplamda 250 adet konuttan oluşan projede her daire, geniş balkon ve kullanışlı metrekareler ile tasarlanmıştır. Ayrıca, site içerisinde yeşil alanlar, spor alanları, çocuk oyun parkları ve açık yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanları da mevcuttur.

ODEME SECENEKLERI


Vaditepe Başpınar projesinde peşin ödeme seçeneği yanı sıra banka kredisi ile de konut sahibi olmak mümkündür. Firma bünyesinde sunulan uygun faiz oranları ve uzun vade seçenekleri ile ödeme kolaylığı sağlanmaktadır.

AVANTAJLAR


Vaditepe Başpınar projesinde yatırım yapmak isteyenler için birçok avantaj bulunmaktadır. Eryaman bölgesindeki prime konum ve modern tasarımıyla dikkat çeken proje, yüksek kira getirisi potansiyeline sahiptir. Ayrıca, sosyal olanakların bol olduğu site içerisinde konforlu bir yaşam sürdürmek mümkündür.

  • Etiketler:

Yorum Yaz