maritbet girişmaritbet
VIA/PORT VENEZIA YÜKSELİYOR

VIA/PORT VENEZIA YÜKSELİYOR

Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Venedik’in havasını İstanbul’a taşımak amacıyla yola çıkan Via/Port Venezia, Gaziosmanpaşa’da yer alıyor. Üzerinden mini köprülerin geçtiği su yollarında, gondol keyfi sunan proje başlattığı yeni kampanyasıyla da dikkat çekiyor.

Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Venedik'in havasını İstanbul'a taşımak amacıyla yola çıkan Via/Port Venezia, Gaziosmanpaşa'da yer alıyor. Üzerinden mini köprülerin geçtiği su yollarında, gondol keyfi sunan proje başlattığı yeni kampanyasıyla da dikkat çekiyor.

Gaziosmanpaşa içinde bir Venedik görmek gerçeküstü bir düşünce gibi geliyor ilk başta. Ancak, projede farklılık arayışının doruğa ulaştığı bugünlerde dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Venedik, gerçekten de Gaziosmanpaşa'da kuruluyor. İsmi, Via/Port Venezia. Venedik'i andıran caddelerinde mağaza mağaza dolaşmak mümkün. Ama, Venedik'i Gaziosmanpaşa'ya taşıma iddiasının net bir şekilde ortaya çıktığı mimari unsur, su kanalları. Bu zenginlik projede yürüyüş parkurları, açık havuzlar, sauna, fitness, çok amaçlı spor alanı çocuk kulübü, sinema, restoran ve kafeteryalarla da desteklenmiş.

KONUT BÖLÜMÜNDE BEŞ KULE

Venedikli projede konut bölümü beş kule olarak tasarlandı. Konut sayısının 2 bin 500 olarak belirlendiği projede daireler 61 metrekareden 217 metrekareye kadar çeşitlilik gösteriyor. Daire satışlarının yüzde 30 oranında tamamlandığı Via/Port Venezi'da mutfak ve banyo ankastre ürünleriyle teslim edilecek. Proje, ayrıca 70 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezine ve 50 bin metrekarelik satılabilir ofis alanlarına sahip.

Teslim tarihine kadar yüzde 50 civarında prim kazanacağı öngörülen proje için ocak ayı sonuna kadar sürecek bir kampanya başlatılmış durumda. 'Yüzde 25 peşin ve 30 ay vade farksız taksitlendirme' üzerine kurulu olan projede özel bir ödeme sistemi de bulunuyor. Buna göre; Bayraktar&Gürsoy Finansman Modeli ile Türkiye'nin önde gelen bankalarıyla yapılan işbirliği çerçevesinde 120 aya varan kredi imkânı sunuluyor.

-----------------------------------

Yapımcının Gözünden

SADECE MİMARİ AÇIDAN ÖZDEŞLEŞMEYECEK

VIA Development&Management Co. CEO'su Tayfun Döşkaya bölgeyi bir cazibe merkezi haline getireceğini düşündüğü proje için bir diğer beklentisi ise, kentsel dönüşüm projelerinin ivmesini artırması yönünde. “Venezia ve benzeri projeler ülke ekonomisi ve geleceği için domino etkisi görüyor” diyen Döşkaya, "Çok şık ve temalı" sözleriyle nitelendirdiği projenin Venedik ile özdeşleşmesinin sadece mimariyle sınırlı kalmadığının altını çizerek, şöyle konuştu:

"Venedik tarih boyunca Avrupa'nın önemli ticaret, alışveriş ve turizm merkezlerinden biri oldu. Sadece mimari konsept açısından değil, alışveriş-ticaret-yaşam merkezi olması bakımından da Venezia, Venedik ile özdeşleşecek.” Döşkaya'nın altını çizdiği bir diğer nokta da Venezia'dan şu anda daire alanların projenin teslim tarihine kadar yüzde 50 civarında prim kazanacağı yönünde oldu.

YAKIN PLAN

Projenin adı:VIA/PORT Venezia

Yapımcı firma:Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Mimar:Dome Mimarlık

Projenin yeri:Gaziosmanpaşa

Projenin konsepti:Venedik temasıyla kurgulanmış karma bir proje

İnşaata başlama tarihi: Mart 2012

Teslim tarihi:2014 son çeyrek

Arsa alanı: 82 bin m2

İnşaat alanı:600 bin m2

Blok sayısı: 5

Konut sayısı: 2.500

Konut tipleri:1+1 den 4+1'e kadar

Konut alanları:61 m2 den 217 m2' ye kadar

Satıştaki konutların fiyatları:199.000 TL'den başlıyor

Kampanya bilgileri:Yüzde 25 peşin ödeme+ 30 ay vade farksız taksit.

Milliyet Emlak

Yavuz Karaman

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

VIA/PORT VENEZIA YÜKSELİYOR
  • 20.01.2012 13:58

VIA/PORT VENEZIA YÜKSELİYOR

Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Venedik’in havasını İstanbul’a taşımak ...