maritbet girişmaritbet
Vizyon Park Tuzla Residence: İstanbul'un Yükselen Değerinde Modern Konutlar

Vizyon Park Tuzla Residence: İstanbul'un Yükselen Değerinde Modern Konutlar

Ekşioğlu HGE Yapı tarafından hayata geçirilen Vizyon Park Tuzla Residence projesi, İstanbul'un yükselen değeri Tuzla'da modern yaşamın kapılarını aralıyor. Projede yer alan konutlar, şehrin karmaşasından uzak, doğayla iç içe bir yaşam vaat ediyor.

PROJE OZELLIKLERI


Vizyon Park Tuzla Residence projesinde yer alan konutlar, modern mimari anlayışıyla tasarlanmış olup, ferah ve kullanışlı iç mekanlara sahiptir. Projede yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar da bulunmaktadır. Ayrıca, 24 saat güvenlik hizmeti de proje kapsamında sunulmaktadır.

ODEME SECENEKLERI


Vizyon Park Tuzla Residence projesinde peşin ödeme seçeneği ile cazip indirimlerden yararlanabileceğiniz gibi, 36 ay sıfır faizli taksit imkanı da bulunmaktadır. Ayrıca, banka kredisi kullanarak da konut sahibi olma imkanı bulunmaktadır.

AVANTAJLARI


Vizyon Park Tuzla Residence projesinde konut sahibi olmanın birçok avantajı bulunmaktadır. Doğayla iç içe modern bir yaşamın keyfini çıkarırken, şehre kolay erişim imkanı da sağlayabilirsiniz. Ayrıca, projenin sunduğu sosyal donatılar sayesinde ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

  • Etiketler:

Yorum Yaz