maritbet girişmaritbet
Yenikale Evleri'nde 160 bin liraya daire alabilirsiniz!

Yenikale Evleri'nde 160 bin liraya daire alabilirsiniz!

Yenikale Evleri Narlıdere’de konutlar 160 bin lira ile 1 milyon 600 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

İdea Yapı'nın Narlıdere'de inşa ettiği Yenikale Evleri Narlıdere, 30 dönüm arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Yenikale Evleri Narlıdere, Palma Residence ile Smyrna Park adında iki ayrı etaptan oluşuyor.

Yenikale Evleri Narlıdere'de Palma Residence 58, Smyrna Park 120 konuttan meydana geliyor. Palma Residence tamamlanırken, Smyrna Park'ın A ve B bloklarının yapımı sürüyor. Yenikale Evleri Narlıdere'nin tamamının 2011 sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Yenikale Evleri Narlıdere projesinde Alanları 74 metrekare ile 380 metrekare arasında değişen konutlar 160 bin lira ile 1 milyon 600 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Hemen teslim konutların yer aldığı Yenikale Evleri Narlıdere için Deniz Bank ve Garanti Mortgage'den 60 ay vadede 0.85 faiz oranıyla konut kredisi kullanılabiliyor. Yenikale Evleri Narlıdere'de taksitler 1707 liradan başlıyor.

Yenikale Evleri Narlıdere projesinde, depreme dayanıklı radye temel sistemi, akıllı ev otomasyonu ve güvenlik sistemleri, 24 saat özel güvenlik hizmeti, giriş ve kapı kontrol sistemleri, otomatik bariyer ve özel peyzaj düzenlemesi bulunuyor. Yenikale Evleri Narlıdere'de ayrıca çocuk oyun alanı, misafir otoparkı, her daireye 2 araçlık kapalı otopark, jeneratör, kapalı ve açılabilir yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, masaj odası ve fitness merkezi yer alıyor. Yenikale Evleri Narlıdere'de yangın algılama ve ihbar sistemleri, deprem sensörleri ve gaz kesme sistemleri de güvenlik ekipmanlarını oluşturuyor.

Yorum Yaz