maritbet girişmaritbet
Yüzde 1 peşin, hemen taşın!

Yüzde 1 peşin, hemen taşın!

Kartal’ın çehresini değiştiren Adanus Park’ta daire satışları devam ediyor. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı projede metrekare fiyatları 3 bin 133 TL’den başlangıç gösteriyor

Çukurova Gayrimenkul'ün Kartal'da inşa ettiği Adanus Park'ta yaşam başladı. Metrekare fiyatlarının 3 bin 133 TL'den başladığı projede konut teslimleri hemen yapılıyor.

“Yüzde 1 peşin, hemen taşın” kampanyasıyla daire sahibi olma fırsatını kaçıranlara yeni olanak daha tanıyan Çukurova Gayrimenkul, Adanus Park'ta konut satışlarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kalite ve güveni bir arada sunan proje olarak göze çarpan Adanus Park; Kartal-Tem bağlantı yolu üzerinde konumlanıyor. 10 bin metrekarelik alanda inşa edilen projede 180 daire yer alıyor. Dünyaca ünlü Mimar Zaza Hadid tarafından projelendirilen Adanus Park konum olarak Kartal Outlet alışveriş Merkezi, Kartal Deniz Otobüsü Limanı, Kadıköy Metro hattı ve Marmaray Demiryolu Ulaşımı durağına yakın bir bölgede yükseliyor.

Kartal'ın bakış açısını değiştiren Adanus Park içerisinde yer alan sosyal aktivite alanları; çocuk oyun parkı, yürüme parkurları, güneşlenme terası, açık yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness center ve otopark şeklinde sıralanıyor.

Yüzde 84'ü yeşil alan olarak tasarlanan Adanus Park'ta “Yüzde 1 peşin, hemen taşın” kampanyasıyla konut almak isteyenlere yeni bir fırsat sunuluyor.

Adanus Park İletişim Bilgileri

Web: www.adanuspark.com

Telefon: 0216 671 14 14

Emlaktasondakika

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çukurova Balkon'da eviniz adalara bakacak
  • 01.12.2016 11:55

Çukurova Balkon'da eviniz adalara bakacak

Çukurova Kent Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon, orman ...

Tamer Son, inşaat sektörünü değerlendirdi!
  • 17.09.2012 15:59

Tamer Son, inşaat sektörünü değerlendirdi!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Son, gayrimenkul sektöründeki so ...

Konut satışları ekim ayında rekora koştu!
  • 05.12.2016 11:08

Konut satışları ekim ayında rekora koştu!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, ‘güvenli liman’ markalı k ...