maritbet girişmaritbet
EN İYİ OLMAK İÇİN YARIŞACAK

EN İYİ OLMAK İÇİN YARIŞACAK

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde “Kamu Hizmet Binaları İç Mimari” kategorisinde Magic Ice Buz Müzesi Mimari Projesi ile 5 yıldız alarak “Avrupa’nın En İyisi” seçilen AkyürekElmas Mimarlık 12 Aralık’ta “Dünyanın En İyisi” olmak için yarışacak.

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde “Kamu Hizmet Binaları İç Mimari” kategorisinde Magic Ice Buz Müzesi Mimari Projesi ile 5 yıldız alarak “Avrupa'nın En İyisi” seçilen AkyürekElmas Mimarlık 12 Aralık'ta “Dünyanın En İyisi” olmak için yarışacak.

2010 Nisan ayında Forum İstanbul'da açılan, Dünyanın sıcak iklimde gerçekleştirilen ilk Buz Müzesi Magic Ice'ın mimari projesini tasarlayarak uygulayan AkyürekElmas Mimarlık bu projeleri ile geçtiğimiz Eylül ayında Google ve Bloomberg TV'nin işbirliğinde 17.'si gerçekleştirilen Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul yarışması “2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri”ne katılmış; 80 kişilik dev jüriden en yüksek skoru alarak, yarışmaya Avrupa ülkelerinden katılan bir çok meşhur mimarlık firması arasında “Kamu Hizmet Binaları İç Mimari” kategorisinde hem Türkiye'nin hem de “Avrupa'nın En İyisi” seçilmişti.

AkyürekElmas Mimarlık bu kez, bu yarışmanın devamı olarak 12 Aralık'ta Londra'da, The Savoy Hotel'de yapılacak “Dünyanın En İyisi” seçmelerinde Türk firması olarak Avrupa kıtasını gururla temsil edecek.

AkyürekElmas'ın karşısında bu kez Asya Pasifik, Afrika, Amerika ve Orta Doğu bölgelerinin “En İyileri” olacak. Şu ana kadar Amerika hariç diğer bölgelerin kategori birincileri belli olan yarışmanın son bölgesel aşaması olan “Amerika'nın En İyileri” ödül töreni sonrasında düzenlenecek gala gecesinde tüm bölge birincileri arasından seçilen “Dünyanın En İyileri” anons edilecek.

AkyürekElmas Mimarlık'tan Çağla Akyürek Elmas ve Can Elmas, yarışmaya katılmak üzere yola çıkmadan önce havaalanında verdikleri demeçte, Avrupa seçmeleri sırasında en beğeni toplayan projenin Magic Ice Buz Müzesi olduğuna dikkat çekerek, “Dünyada ilk defa bir Alışveriş Merkezi içerisinde gerçekleştirilen ve Kutupları Türkiye'ye taşıyan projemizin benzersizliğini ‘Dünyanın En İyisi' ödülünü alarak göstermek istiyoruz. Avrupa'nın En iyisi Ödülümüz Türk mimarisinin geldiği başarılı noktayı ortaya koydu. Türkiye'nin her yerinden bu sevincimizi ve başarımızı tebrik eden mesajlar aldık. “Dünyanın En İyisi” olmak ve Türkiye'nin bu sevincini ikiye katlamak en büyük dileğimiz, şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tarihe Bir de Buzdan Bakın!
  • 10.12.2011 12:18

Tarihe Bir de Buzdan Bakın!

İçindeki her şeyin buzdan olduğu, dünyanın ılıman iklimdeki ilk ve tek buz müzes ...

EN İYİ OLMAK İÇİN YARIŞACAK
  • 08.12.2011 18:57

EN İYİ OLMAK İÇİN YARIŞACAK

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde “Kamu Hizmet Binaları İç Mimari” kategorisi ...