maritbet girişmaritbet
İşte dünyanın en lüks konutları!

İşte dünyanın en lüks konutları!

Lüksün sınırlarını zorlayan milyar dolarlara dekore edilen evler görülmeye değer

Her birimiz evlerimizi lüks, konforlu döşemeye çalışırız. Fakat dünyanın dört bir yanında öyle evler var ki! Fiyatları, büyüklükleri ve dekorasyonlarıyla sizi baştan çıkarmaya yetecek!

1- Antilla / Bombay Dünyanın beşinci en zengin işadamı Mukesh Ambani'nin Bombay'daki evinin bedeli tam olarak 1 milyar dolar!

 2- Updown Court / İngiltere İngiltere'de 19. yüzyılda inşaa edilen en özel rezidans olma özelliğini taşıyan evin değeri 150 milyon dolar! Londra'nın 25 mil uzağında bulunan eve demir kapılardan giriliyor. 5 yüzme havuzu, 102 odası, bowling salonu, tenis kortu, 50 koltuklu sinema salonu ise evin sosyal olanaklarından... Rüyaların gerçeğe dönüştüğü bu evin komşularından bir tanesi ise dünyaca ünlü sanatçı Elton John!

3- Versay / Florida Florida'daki 30 odalı muhteşem malikanede bowling salonundan, olimpik yüzme havuzuna kadar her olanak mevcut. Amerika'nın gelmiş geçmiş en büyük aile evi olma özelliğini taşıyan bu evin yapımı 18 ayda tamamlanmış. Çocuk tiyatrosundan 20 arabalık garaja kadar herşeyin düşünüldüğü evde, 2 tenis kortu, 23 banyo bulunuyor.

4- Fleur De Lys, Beverly Hills Mariah Carey'ın saray yavrusu evinin değer 125 milyon dolar! 41 bin m2'lik bir alana konumlandırılan eve “lüks” deyimi az geliyor! 3 bin m2'lik dev bahçesi, spa merkezi, yazlık bahçede bulunan dev havuz, tenis kortu evin görkemli bölümlerinden...

  • Etiketler:

Yorum Yaz